1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kıral yuvaya dönüyor
Kıral yuvaya dönüyor

Kıral yuvaya dönüyor

Küçük Kaymaklı’nın yetenekli futbolcusu Çağrı Kıral’dan geri dönüş kararı.

A+A-

Küçük Kaymaklı’nın yetenekli futbolcusu Çağrı Kıral’dan geri dönüş kararı. Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Uşakspor’da şansını denemek için kulübü Küçük Kaymaklı’dan izinli olarak bir süredir Türkiye’de bulunan Kıral, bugün adaya geri dönecek. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık işlemlerinin gecikecek olması ve sezona yetişme ihtimalinin olmaması sonrası Kıral, kulübü K.Kaymaklı’ya geri dönüş yapıyor.

Özler: “Çağrı yuvasına dönüyor”
Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü Sportif Asbaşkanı Mehmet Özler yaptığı açıklama ile Çağrı Kıral’ın bugün geri döneceğini belirtti. Özler’in açıklaması şu şekilde:
“Yaklaşık bir ay önce KKTSK (Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü ) yönetim kurulundan izinli olarak Uşakspor da şansını demek isteyen Çağrı Kıral teknik heyet tarafından beğenilmesine rağmen, Türkiye Cumhiriyeti vatandaşlığı gecikme durumu söz konusu olunca, sezona yetişememe durumu ortaya çıkmıştır. Bu nedenle Çağrı Kıral bu ortamda daha fazla beklemek yerine bu akşam yurda, yuvasına KKTSK geri dönmeye karar vermiştir.
Biz KKTSK yönetimi olarak Çağrı Kıral ın herzaman yanında olduğumuzu, her konuda sporcumuzun tüm kararlarına saygı gösterdiğimizi ve bundan sonra kı süreçte Çağrı Kıral ın KKTSK için ter dökeceğini tüm kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Bu haber toplam 1443 defa okunmuştur