1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kingsley” böyle istedi: 0-4
“Kingsley” böyle istedi: 0-4

“Kingsley” böyle istedi: 0-4

K-Pet Süper Lig’in 12. haftasında Yalova ile Hamitköy arasında oynanan maçta konuk ekip Hamitköy 4-0’lık skorla galip ayrıldı.

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig’in 12. haftasında Yalova ile Hamitköy arasında oynanan maçta konuk ekip Hamitköy 4-0’lık skorla galip ayrıldı. Hamitköy’e galibiyeti getiren golleri Kingsley(3) ve Allen Assogba kaydetti. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Hamitköy önemli bir üç puan alarak çıkışını sürdürdü.
Bostancı Fikri Karayel Stadı’nda oynanan maçta daha üstün bir oyun ortaya koyan Hamitköy takımı, rakibinin de gününde olmamasından faydalanarak rahat bir maç çıkardı. Hamitköy bu galibiyetle puanını 16’ya yükseltirken, Yalova 6 puanda kaldı.
Önemli anlar
3. dakikada Yalova oyuna hızlı başladı. Ali Juman’ın ara pasında topla buluşan Ertuğ’un vuruşunu kaleci Zeki kurtardı.
18. dakikada gelişen Hamitköy atağında Kenan’ın sol kanattan ceza yayına yaptığı ortada Kingsley gelişine vurdu ve top direkten döndü.
32. dakikada uzun gönderilen topta ıska geçen Azmi’nin ardından topla buluşan Kingsley güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi. 0-1
İlk yarı 1-0 Hamitköy üstünlüğünde tamamlandı.
46. dakikada Ertuğ’un güzel pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Burak Koçar’ın vuruşunda kaleci Zeki kritik bir kurtarış yaptı ve mutlak golü önledi.
50. dakikada gelişen Hamitköy atağında Hamdi Öğütçü savunma arkasına güzel bir top attı. Topla buluşan Kingsley, Yalova savunma oyuncusunu rahat geçerek düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 0-2
78. dakikada Yalova ceza alanında topla buluşan Allen Assogba, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 0-3
84. dakikada Hamdi’nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Kingsley’in vuruşunda top bir kez daha filelere gitti ve Kingsley kendisinin 3. Takımının 4. Golünü attı. 0-4
85. dakikada Yalova atağında Muammer Tip’in vuruşunu kaleci Zeki kurtardı.
Maçta başka gol olmayınca Hamitköy, kritik karşılaşmada Yalova’yı 4-0’la geçti.

Bu haber toplam 1509 defa okunmuştur
Etiketler : ,