“Kimseyle bir sorunum yok”

“Kimseyle bir sorunum yok”

Yusuf Palaz Cihangir'den ayrılma sebebini açıkladı.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir’in, Küçük Kaymaklı’dan sezonun hemen başında bonservisli olarak kadrosuna kattığı deneyimli oyuncu Yusuf Palaz, takımdan ayrılmak istiyor. Deneyimli oyuncu, YENİDÜZEN’e konuşarak, takımdan ayrılma sebebini açıkladı. Palaz, forma şansı bulamayacağından dolayı ayrılmak istediğinin altını çizdi.

 

Palaz: “Daha çok şans bulacağım bir takıma gitmek istiyorum”

Deneyimli oyuncu Yusuf Palaz, Cihangir’de ortamın son derece iyi olduğunu aktararak, ayrılmak istemesinin sadece takımda çok forma şansı bulamayacağından dolayı olduğunu söyledi. Teknik direktör Kılıç Ali Kahraman’dan oynama sözünü aldığını dile getiren Yusuf Palaz, daha sezon başında bu ışığı göremediğini ve geç olmadan karar vermek zorunda olduğunu aktardı.

 

İlgilenen takımlar var

Süper Lig ekibi Cihangir’den ayrılmak isteyen Yusuf Palaz için bazı takımlar devreye girdi. Oyuncuyu Binatlı, Akova, Görneç, Yeni Boğaziçi gibi takımların istediği öğrenildi. Palaz, Baf Ülkü Yurdu ve Merit Alsancak Yeşilova’nın da kendisini bir yokladığı ancak, resmi bir durum söz konusu olmadığını söyledi. Yusuf Palaz, kısa zaman içerisinde kararını vereceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2016 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.