1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kimler, neden öldürdü?
Kimler, neden öldürdü?

Kimler, neden öldürdü?

Kermiya bölgesindeki evinde, 4 Eylül 2012 tarihinde elleri, ağzı ve ayakları kravat ile bağlı şekilde ölü olarak bulunan Argüden cinayeti ile ilgili İzzet Eraslan ve Mehmet Dikmen “taammüden adam öldürme” suçlamasıyla iki yıl sonra mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Ayşe GÜLER

Lefkoşa’da Kermiya bölgesindeki Öğretmenler Apartmanı’nda 4 Eylül 2012 tarihinde ağzı ve ayakları kravat ile bağlı bir şekilde ölü olarak bulunan Argüden ve Argold Kuyumculuk’un sahibi 69 yaşındaki Ali Argüden’in öldürülmesiyle ilgili şüpheli olarak İzzet Eraslan ve Mehmet Dikmen gözaltına alındı.
“Taammüden adam öldürme” suçlamasıyla dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne yeniden çıkarılan zanlılar aleyhinde 3 gün tutukluluk kararı alındı.
Merkezi Cezaevi’nde hırsızlık suçundan tutuklu bulunan Mehmet Dikmen ve İzzet Ersalan’ın koğuş arkadaşlarına olay ile ilgili bazı itiraflarda bulunduğu ve bunun üzerine polisin olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.
Soruşturma kapsamında zanlı Mehmet Dikmen’in Lefkoşa’daki ikametgahında arama yapan polis, Ali Argüden’in evinden sirkat edilen silahı ele geçirdi.

 

Haberin detayları bugün Yenidüzen Gazetesinde

Bu haber toplam 3983 defa okunmuştur
İlgili Haberler