1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kıbrıs'tan taziye mesajları
Kıbrıs'tan taziye mesajları

Kıbrıs'tan taziye mesajları

Tren kazasında hayatını kaybedenler için Kıbrıs'tan da taziye mesajları yayımlanıyor.

A+A-

Türkiye'de Tekirdağ’ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında meydana gelen tren kazasında beş vagon devrildi. Resmi açıklamaya göre kazada 24 kişi hayatını kaybetti, 124’ü halen tedavi altında 338 kişi de yaralandı.

Resmi açıklamaya göre, aşırı yağışla menfez altı toprak kayması nedeniyle meydana gelen kazadaki trenin 362 yolcusu, altı da personeli vardı. Tren, Uzunköprü-Halkalı seferini yapıyordu. Kaza, Balabanlı-Çorlu arası 162’nci kilometrede meydana geldi.

Kıbrıs'tan taziye mesajları

Tren kazasında hayatını kaybedenler için Kıbrıs'tan da taziye mesajları yayımlanıyor.

Başbakanlık sosyal medya hesaplarından yayımlanan mesajda, "Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında meydana gelen tren kazası hepimizi derinden üzmüştür. Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaslı ailelerine başsağlığı dileriz. Kazada yaralananlara da acil şifalar dileriz" denildi.

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tren kazasında başta yakınlarını yitirenler olmak üzere Türkiye’ye başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'nın mesajında da "Tekirdağ, Çorlu’da dün meydana gelen tren kazası bizleri derinden üzmüştür. Kazada hayatını kaybedenlere tanrıdan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerken yaralananların bir an önce sağlıklarını kavuşmalarını temenni ederiz. Türk milletinin başı sağolsun" ifadeleri yer aldı. 

 

 

 

Bu haber toplam 1669 defa okunmuştur