1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Kıbrıs’ın Sembolleri 1 Eylül’den itibaren sosyal medyada
Kıbrıs’ın Sembolleri 1 Eylül’den itibaren sosyal medyada

Kıbrıs’ın Sembolleri 1 Eylül’den itibaren sosyal medyada

Telsim’in Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) ile düzenlediği “Kıbrısın Sembolleri” temalı fotoğraf yarışması için heyecan dorukta.

A+A-

Telsim ve FODER’in bir ilke imza atarak instagram üzerinden düzenlendiği yarışma 1 Eylül’de başlıyor. Fotoğraf sanatına gönül veren tüm instagram kullanıcılarının katılabileceği yarışmada, katılımcılar Kıbrıs deyince akla gelen veya unutulmaya yüz tutmuş sembolleri 1 Eylül tarihinden itibaren #Kibrisinsembolleri ve @kktctelsim etiketiyle instagram hesaplarında paylaşacak.

Sosyal medya kullanıcıları arasında en yaygın fotoğraf paylaşım platformu olan instagram üzerinden düzenlenen yarışmanın danışmanlığını ve juri başkanlığını bir instagram fenomeni olan Altuğ Galip yapıyor.


#KIBRISINSEMBOLLERİ 15 EKİM’E KADAR PAYLAŞILACAK

Yarışma, fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını ve gelişmesini sağlamak, “Kıbrıs’ın Sembolleri”ni fotoğraf severlerin gözünden sosyal medya üzerinden büyük kitlelerle paylaşmak amacıyla düzenleniyor. Yarışmaya katılmak isteyenler fotoğraf makinesi veya cep telefonu ile farklı fotoğraf teknikleri kullanılmak suretiyle Kıbrıs’ın sembollerini, 1 Eylül’den itibaren instagram sayfalarında Telsim’in instagram hesabını etiketleyerek paylaşacak. Katılımcılar Kıbrıs’ı anlatan fotoğrafları 15 Ekim’e kadar paylaşacak.

Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların yer alacağı sergi Kasım ayında Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Yarışmanın birincisine Nikon 7100 18-105 mm Fotoğraf Makinesi; ikincisine Vodafone Smart 6 Plus; üçüncüsüne Vodafone Smart Tab II 7inc hediye edilecek. Telsim Özel Ödülü Vodafone Smart 6, mansiyon ödülü olarak ise Power Bank armağan edilecek. Yarışmanın katılım koşullarına ve şartnamesine www.kktctelsim.com ve www.kktcfoder.com sayfalarından ulaşılabilir.

Bu haber toplam 3749 defa okunmuştur