1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. Kıbrıs'ın güneyinde KORKUNÇ CİNAYET
Kıbrıs'ın güneyinde KORKUNÇ CİNAYET

Kıbrıs'ın güneyinde KORKUNÇ CİNAYET

 59 ve 60 yaşlarında çift evlerine giren maskeleri kişiler tarafında bıçaklanarak öldürüldü.

A+A-

Kıbrıs’ın güneyinde, Lefkoşa’nın Strovolos bölgesinde bu sabah saat 01.30’da çifte cinayet işlendi. Kıbrıs Rum basınından derlenen habere göre, George Hadjigeorgiou ve Dina Sergiou isimli çift evlerine giren maskeleri kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Haberlere göre çiftin 15 yaşındaki evlatlık oğlu, eve giren maskeleri kişiler tarafından, “sana zarar gelmeyecek”  denilerek komşu eve kaçmasına izin verildi. 

p1-007.jpg

Çiftin oğlunun polise verdiği bilgiye göre, siyah kıyafetli ve maskeli zanlılar Kıbrıs şivesi ile konuşuyordu.  İlk incelemede eve zorla girildiğine dair herhangi bir bulgu bulunmadı. Çiftin yatak odasında öldürüldüğü, evden herhangi bir şeyin çalınmadığı da gelen bilgiler arasında. 

Cinayete kurban giden 60 yaşındaki George Hadjigeorgiou'nun  English School’da İngilizce öğretmeni, 59 yaşındaki eşi Dina Sergiou ise merkez bankasında çalıştığı öğrenildi.

Kıbrıs Rum haber kaynakları çiftin 15 yaşında evlatlık oğullarının Rus olan biyolojik anne ve babasının, çocuğun izini sürerek aileye ulaştıklarının tespit edildiğini. Şüphelerin bu şahıslar üzerinde yoğunlaştığını ve soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

 

p2-007.jpg

Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yapılan otopside, George Hadjigeorgiou’nun 25-30 , Dina Sergiou’nun ise 10 kez bıçaklandığı saptandı. Her iki cinayette ise ayni kesici aletin kullanıldığı belirlendi. Polis olayla ilgili iki kişi arıyor. 

Sorgulanması devam 15 yaşındaki oğulun tutuklu olmadığı ancak cuma gününe kadar poliste tutulacağı haber verildi.

 

 

 

Fotoğraflar  POLITIS

Bu haber toplam 7565 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler