1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kıbrıs’a nereden giriş yaptığı bulunamadı
Kıbrıs’a nereden giriş yaptığı bulunamadı

Kıbrıs’a nereden giriş yaptığı bulunamadı

Adaya kuzey sahillerinden yasal olmayan yolla 17 kişiyle birlikte giriş yapan zanlı M.A.E.’nin tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı.

A+A-

Adaya kuzey sahillerinden yasal olmayan yolla 17 kişiyle birlikte giriş yapan zanlı M.A.E.’nin tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı. Polis, diğer mültecilerle ilgili de arama başlattı. “KKTC’ye yasal olmayan yolla giriş yapmak” suçlamasıyla tutuklanan zanlı M.A.E., bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan polis memuru Aygün Karagil olayla ilgili bulguları aktardı. Karagil, M.A.E.’nin 27 Kasım’da KKTC’ye kuzey sahillerinden ve şu ana kadar henüz tespit  edilemeyen bir yerden 17 kişiyle birlikte giriş yaptığını söyledi. Karagil, zanlının 29 Kasım’da Lefkoşa’da Girne Caddesi üzerinde tespit edildiğini kaydetti. Karagil, zanlının KKTC’ ye giriş yaptığı yerin henüz tespit edilemediğini ve aranan 16 kişi olduğunu belirtip, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için poliste beş gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenlay İnan, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının beş gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler