1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kıbrıs Sigorta'da ‘Genel Müdür’ Krizi
Kıbrıs Sigortada ‘Genel Müdür’ Krizi

Kıbrıs Sigorta'da ‘Genel Müdür’ Krizi

Kıbrıs Sigorta Yönetim Kurulu, Genel Müdür Mehmet Uğur Kiraz’ın görevine devam edip etmemesi ile ilgili dün toplandı

A+A-

KOTAK: “NET BİR ŞEY SÖYLEYEMEM”…Geçtiğimiz hafta içerisinde Kıbrıs Sigorta Yönetim Kurulu’na atanan Serhat Kotak, sürecin devam ettiğini belirterek, açıklama yapmaktan kaçındı. Kotak, şu anda Kıbrıs Sigorta Genel Müdürü Uğur Kiraz’ın görevde olup olmadığına veya kendisinin genel müdür olarak atanıp atanmayacağına dair net bir şey söylemesinin mümkün olmadığını dile getirdi

KİRAZ: “ VERİLECEK KARARA SAYGILIYIM”… Tartışılan isim Kıbrıs Sigorta Genel Müdürü Mehmet Uğur Kiraz ise ‘5 dakika girip, çıktım’ dediği dünkü Yönetim Kurulu toplantısının kendisi olmadan devam ettiğini, verilecek karara saygılı olduğunu söyledi

Ayşe GÜLER

Kıbrıs Sigorta Yönetim Kurulu, Genel Müdür Mehmet Uğur Kiraz’ın görevine devam edip etmemesini belirlemek amacıyla dün olağanüstü toplantı.
Yönetim Kurulu Başkanı DP-UG Dış İlişkiler Sorumlusu Serhat Kotak, konuyla ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçındı, sürecin devam ettiğini söyledi.
YENİDÜZEN’e konuşan Kotak, net bir açıklamanın ilerleyen günlerde yapılacağını kaydetti.
Tartışmaların odak noktasındaki isim Kıbrıs Sigorta Genel Müdürü Mehmet Uğur Kiraz ise dünkü Yönetim Kurulu toplantına 5 dakika girip çıktığını, toplantının kendisi olmadan devam ettiğini ifade etti.
Kiraz, verilecek karara saygılı olduğunu da dile getirdi.

DP-UG Dış İlişkiler Sorumlusu Kotak: “Geçtiğimiz hafta Yönetim kurulu başkanlığına atandım”
Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Dış İlişkiler Sorumlusu Serhat Kotak, geçtiğimiz hafta Cuma günü Kıbrıs Sigorta Yönetim Kurulu başkanlığına atandığını söyledi.
Şu anda Kıbrıs Sigorta Genel Müdürü Uğur Kiraz’ın görevde olup olmadığına veya kendisinin genel müdür olarak atanıp atanmayacağına dair net bir şey söylemesinin mümkün olmadığını dile getiren Kotak, sürecin devam ettiğini belirtti.
Kotak, şirketin yönetim kurulunun vereceği karar doğrultusunda açıklama yapılacağını belirterek, “basın üzerinden tartışma yapılamaz, doğru değildir. Karar verilsin, açıklama yapacağız” dedi.

Kıbrıs Sigorta Genel Müdürü Mehmet Uğur Kiraz: “Alınacak kararı uygulayacağım”
Öte yandan Kıbrıs Sigorta Genel Müdürü Mehmet Uğur Kiraz ise dünkü Yönetim Kurulu toplantına 5 dakika girip çıktığını, toplantının kendisi olmadan devam ettiğini ifade etti.
Yönetim Kurulu’nda bir takım kararlar alındığını ifade eden Kiraz, verilen kararların kendisine tebliğ edilmediğini söyledi.
Kiraz, 2017 yılının sonunda bitecek olan sözleşmesinin bir kopyasını dünkü toplantıda yönetim kurulu üyelerine dağıttığını söyleyerek,  verilecek karara saygılı olduğunu ve alınan kararı uygulayacağını söyledi.

Bu haber toplam 3277 defa okunmuştur