1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kıbrıs Rakı Festivali’ne Türkiye’den rekor katılım
Kıbrıs Rakı Festivali’ne Türkiye’den rekor katılım

Kıbrıs Rakı Festivali’ne Türkiye’den rekor katılım

Türkiye’den 25 yaş üstü profesyonellerden oluşan yaklaşık 1500 kişi katıldı.

A+A-

 

Ünü ülke sınırlarını aşan Kıbrıs Rakı Festivali’ne yönelik bu yıl Jolly Tour ve Corporate Weekend işbirliği ile Türkiye’den 25 yaş üstü profesyonellerden oluşan yaklaşık 1500 kişi katıldı.
Daha önce Uludağ’da 4 kez gerçekleştirilmiş, beyaz yakalı çalışanlara yönelik olarak düzenlenen bir tatil turu niteliğindeki Corporate Weekend, ilk kez Kıbrıs’ta, 4. Kıbrıs Rakı Festivali döneminde düzenlendi. Jolly Tur ile işbirliği halinde düzenlenen ve Türkiye’den Kıbrıs Rakı Festivali’ne büyük ilgi olması dolayısıyla bu dönemin tercih edildiği Corporate Weekend organizasyona yaklaşık 1500 kişi katıldı. İlki 16-19 Mayıs, ikincisi ise 22-24 Mayıs tarihlerini kapsayan iki tur halinde düzenlenen Corporate Weekend’e katılan, “beyaz yakalı” olarak tanımlanan profesyoneller, hem Kıbrıs Rakı Festivali’nin birbirinden renkli etkinliklerine katıldılar, hem de ülkenin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek bol bol alışveriş yaptılar.

Evren Köksal / 3M - ESPE Dental Marketing Supervisor:
Kıbrıs Corporate Weekend'in sosyal aktivite tarafını oldukça beğendim.
Kıbrıs’taki diğer festivaller ile, özellikle Rakı Festivali’nin aynı zamana denk geliyor olması süperdi. Özelikle organize edilen gecelerde hep birlikte kaliteli bir şekilde eğleniliyor olması çok güzeldi. Seçilen mekanlar, müzik gayet kaliteliydi. Kıbrıs Rakı Festivali’nin ilk gününde Refika Birgül ile olan Workshop müthişti! Ayrıca Acapulco otelin denizine bayıldım. Bu kadar başarılı bir organizasyona imza atan herkesi tebrik ederim.

İrem Targül / P&G  - Migros Account Executive:
Daha önce katıldığım Uludağ Corporate Weekend'lerdeki deneyimlerimlerime dayanarak çok keyifli geçeceğini düşündüğüm long weekend, Kıbrıs Rakı Festivali ile birlikte beklentimin de üzerine çıktı. Her akşam farklı mekanlarda rakıyla birleşen lezzetli mezeler, mükemmel deniz ve kumsalın yanı sıra özellikle bütün gece yerimize oturmadan dansettiğimiz Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars gecesi ile Mayıs ayında muhteşem bir yaz açılışı yapmamıza vesile oldu.

Tunç Akbayar / Nestle – Nescafe Gold Brand Manager:
Kıbrıs Rakı Festivali’nde Refika Birgül'ün mezeleri, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, gün batımında Girne Limanı, nefis deniz, Kıbrıs’ın doğası ve tabii ki süper ekip unutulmayacaklar arasında. Seneye heyecanla tekrarını bekliyoruz.

Nazlı Uzunoğlu / Sporium- Communications &  Marketing Manager:
Corporate Weekend Kıbrıs benim için çok eğlendiğim, yeni mekanlarda yeni lezzetler tattığım ve yeni arkadaşlıklar kurduğum süper bir tatil oldu. Özellikle daha önce duymuş olduğum Kıbrıs Rakı Festivali ile işbirliği halinde düzenlenmesi de çok önemliydi. Özellikle Refika Birgül’e bayıldım; rakılı güllacı evime gelen misafirlerime kesinlikle sunacağım ve tarifini de hiç bir arkadaşıma vermemeyi planlıyorum.

Bu haber toplam 2308 defa okunmuştur