1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Kıbrıs konusunda önümüzdeki dönem çok kritik geçecek”
“Kıbrıs konusunda önümüzdeki dönem çok kritik geçecek”

“Kıbrıs konusunda önümüzdeki dönem çok kritik geçecek”

Eroğlu, “Kıbrıs konusunda önümüzdeki dönem çok kritik geçecek” dedi.

A+A-

 

Cumhurbaşkanlığına yeniden aday olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, “Kıbrıs konusunda önümüzdeki dönem çok kritik geçecek” dedi.
Eroğlu, Kıbrıs Türk Halkı’nın görüşlerini alarak, nabzını tutarak masada olduklarını ve çözüm istediklerini; ancak ne halkın ne de kendilerinin Kıbrıs Türkü’nün bugünü ve geleceği için önemli olan hakları Rum’a teslim etmeye niyetleri olduğunu söyledi.
Seçim ofisinden verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dün Gazimağusa’yı ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu Kıbrıs konusu hakkında bilgi vererek Mağusalılarla sohbet etti.
Cumhurbaşkanı Eroğlu’na ziyareti sırasında, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı. Hakan Dinçyürek, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı ve DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, UBP Genel Sekreteri ve Milletvekili Sunat Atun, Milletvekili Hamza Ersan Saner, Milletvekili Ahmet Kaşif, Milletvekili Erdal Özcenk, DP Milletvekili ve Mağusa İlçe Başkanı Fikri Ataoğlu, UBP Mağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay eşlik etti.
Eroğlu, sırasıyla Timisi’nin Kahvesi, Antalyalılar Mahallesi, Maraş Spor Kulübü, Anadolu Mahallesi, Veyseller Mahallesi, Demokrat Parti Maraş Lokali ve Piyale Paşa Muhtarlığı’nı ziyaret ederek son gelişmeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur