1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kıbrıs Genç TV 21. Yılını kutladı
Kıbrıs Genç TV 21. Yılını kutladı

Kıbrıs Genç TV 21. Yılını kutladı

Kıbrıs Genç TV, 21. kuruluş yılını önceki akşam düzenlenen geceyle kutladı.

A+A-

Kıbrıs Genç TV, 21. kuruluş yılını önceki akşam düzenlenen geceyle kutladı.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve bazı bakan ve milletvekillerinin de katıldığı, açılış kokteylinin ardından 21.00’de başlayan Elexus Hotel’deki gala gecesinde, Türkiye ve KKTC’den de birçok sanatçı yer aldı.

“Arif V216” filminin oyuncuları Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Seda Bakan, Can Yılmaz, ile oyuncular Meryem Üzerli ve Oktay Kaynarca da Genç TV’nin gecesine katılarak başarı ödülü aldı.

Ayrıca TRT’nin eski spikerlerinden Bülent Özveren, FOX TV’nin CEO’su Kıbrıslı Cenk Soner, modacı Raşit Bağzıbağlı, Türkiye’nin “sanat ve spor yıldızlarının hocası” olarak yılın adamı olan Sami Hamidi gecenin diğer ödül alan isimleri oldu.

Müzikte ise Kıbrıs’ın iki başarılı genci Derviş ve Çağıl İşgüzar ve gecenin sonunda ise Ziynet Sali, yılın müzik ödülünü aldı.

Türkiye’den ayrıca Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Gülenay Kalkan, organizatör Erkan Özerman ve Kıbrıslı sanatçı Osman Alkaş da geceye konuk olarak katıldı.

Gecede Elexus Otel’e Turizm Üstün Hizmet Ödülü verilirken Yılın En Başarılı Organizasyon Şirketi ödülü Master of Cyprus’a, Yılın Kuruluşu ödülü Koop Bank’a layık görüldü. 

 

Bu haber toplam 2254 defa okunmuştur