1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kıbrıs Genç TV, 20. yılını kutladı
Kıbrıs Genç TV, 20. yılını kutladı

Kıbrıs Genç TV, 20. yılını kutladı

Kıbrıs Genç TV, 20. Kuruluş yıldönümü nedeniyle dün akşam Büyük Anadolu Girne Otel’de resepsiyon düzenledi.

A+A-

Kıbrıs Genç TV, 20. Kuruluş yıldönümü nedeniyle dün akşam Büyük Anadolu Girne Otel’de resepsiyon düzenledi.

Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, eşi Meral Akıncı, Başbakan Hüseyin Özgürgün, KTBK Komutanı Korgeneral Ömer Paç, Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ve Türkiye ile KKTC’den çok sayıda sanatçı ve davetli katıldı.

Genç TV tanıtım filmiyle başlayan resepsiyon konuşmalarla devam etti. Cumhurbaşkanı Akıncı, Başbakan Özgürgün, Sağlık Bakanı Sucuoğlu, Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Birinci, Kurucu Başkanı Ertan Birinci ve Genç TV Genel Yayın Yönetmeni Nazan Erişkin’in konuşmasının ardından Türkiye ve KKTC’den sanatçı, yapımcı, oyuncu, eğitimci, turizmci ve gazetecilere yılın başarı ödülleri verildi.

Kıbrıs Genç TV'nin verdiği ödüller ve bu ödüllere layık görülenler şunlardır:
İlyas Yalçıntaş - Yılın Başarılı Genç Erkek Sanatçısı; Ece Seçkin  - Yılın Başarılı Genç Kadın Sanatçısı; Başarı Teşvik Ödülü - Sinan Güzen; Yılın Başarılı Genci - Nihat Ağdaç; Ömür Gedik - sosyal duyarlılık ödülü; Kırık Tarak Ali - Meslek Onur Ödülü; Serhat Akpınar - Üstün hizmet ödülü; Gazi Set - Meslek Onur Ödülü; Yılın Yapımcısı: Faruk Bayhan; 
Tuğrul Çetiner - en iyi yardımcı erkek oyuncu; Ayşegül Aldinç - Yılın Şarkısı Ödülü; Perran Kutman - Dostluk ödülü; Metin Özülkü - Dostluk ödülü; Ünal Çağıner - Meslek Onur ödülü; Selçuk Yöntem – Yaşam boyu meslek Onur ödülü; Ayla Algan – Yaşam boyu Meslek Onur Ödülü; Cihan Ünal-Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü; Ziynet Sali- Yılın Gurur Ödülü.

Genç TV’de 10’uncu yılını dolduran Meltem Akal ile 20’nci yıllarını dolduran Fatma Kişmir, Yavuz Apaydın ve Meliz Birinci de ödüle layık görüldü.

Gecede, Ayşegül Aldinç, Ömür Gedik,  İlyas Yalçıntaş, Ece Seçkin, Sinan Güzel ve Ziynet Sali sahne aldı. Ağır Adımlar grubu da folklor gösterisi sundu

ERİŞKİN: “HEYECAN VE GURURUNU YAŞIYORUZ”

Kıbrıs Genç TV Genel Yayın Yönetmeni Nazan Erişkin, Genç TV’nin 20. kuruluş yıldönümünü kutlamanın heyecan ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Kıbrıs Türk halkının Genç TV’yi izlemeye devam etmesini isteyen Erişkin, sergiledikleri emek için ekip çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

 

 

 

Bu haber toplam 4656 defa okunmuştur
Etiketler :