1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kıbrıs açıklarında 2 günde 8 ceset!
Kıbrıs açıklarında 2 günde 8 ceset!

Kıbrıs açıklarında 2 günde 8 ceset!

Kıbrıs açıklarında dün ile birlikte toplam 8 ceset bulundu

A+A-

 

Dipkarpaz açıklarında yaşanan dram büyüyor. Dün denizde bulunan 2 cesedin ardından bugün toplam 6 erkek cesedi daha denizden çıkarıldı.

Polis olayla ilgili şu bilgileri paylaştı; 

SAAT: 16.30

Erenköy açıklarında sahil güvenlik ekipleri tarafından son olarak, 30-35 yaşlarında iki erkek cesedi daha bulundu. Cesetler az önce sahil güvenlik ekipleri tarafından karaya çıkarıldı. Bununla birlikte denizden çıkarılan ceset sayısı sekize yükseldi. Arlamalara, kara , deniz ve havadan devam etmektedir.

SAAT: 11.00

Yeni Erenköy Anten mevki ile Dipkarpaz arasında, deniz içerisinde yaklaşık 30 yaşlarında iki erkek cesedine daha ulaşıldı. Cesetler sahil güvenlik ekipleri tarafından Erenköy -Dipkarpaz arasında bulunan taş ocağı mevkiinden karaya çıkarıldılar

SAAT: 08.30

Yeni Erenköy'ün Anten Mevkiinde bu sabah kıyıdan yaklaşık bir km içeride sahil güvenlik ekipleri tarafından, 25-30 yaşlarında, kimlikleri meçhul iki erkek cesedi daha bulundu. Polisten verilen bilgiye göre cesetler sahil güvenlik ekipleri tarafından Erenköy Balıkçı barınağına çıkarıldı.

Hatırlanacağı üzere Dipkarpaz’da dün öğlen deniz içerisinde iki ceset bulunmuştu.

Polis Basın Subaylığı, dün saat 13:30 sıralarında, Dipkarpaz'da Şekerpınarı isimli koyda, sahilden 3 metre deniz içerisinde, kimliği henüz tespit edilemeyen 25-30 yaşlarında bir erkeğe ait ceset bulunduğunu açıkladı. Ceset üzerinde doktor tarafından yapılan dış muayenede darp ve cebir izine rastlanmadığı belirtilirken, cesedin boynunda bir can yeleği olduğu ve yaklaşık 1-2 günlük ölü olabileceği ifade edildi.

Öte yandan yine gün içerisinde  Polis Basın Subaylığı, Yenierenköy açıklarında,  yaklaşık 50 yaşlarında bir erkek cesedi daha bulunduğunu açıkladı. 
Polis açıklamasında “Saat 15:30 sıralarında, Yenierenköy'ün Anten mevkiinde sahilden yaklaşık bir deniz mili içeride yaklaşık 50 yaşlarında bir erkek cesedi daha bulundu. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine, sahil güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle ceset karaya çıkarılmış olup soruşturma devam etmektedir” denildi.

Toplam ceset sayısı dün ile birlikte dörde yükseldi. Mülteci oldukları düşünülen cesetlerin sayısının artmasından endişe edilirken, Sahil Güvenlik denizde botlarla ve havada helikopterle arama başlattı.

 

 

Bu haber toplam 5366 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler