1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KIB-TEK tahsilat oranı %96
KIB-TEK tahsilat oranı %96

KIB-TEK tahsilat oranı %96

KIB-TEK bu ay sattığı elektriğin %96’sını tahsil etti… KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akim ‘Kurum tarihinde bir ilk’ yaşandığına işaret etti, Elektrik Kurumu’nun bu şekilde bir tahsilatla sıkıntısız devam edebileceğini belirtti.

A+A-

Meltem SONAY
Tahsilatta yaşanan sorunlar nedeniyle eleştirilen Elektrik Kurumu (KIB-TEK), bu ay ‘yapılandırma’ çağrısıyla borçları topladı, aylık satılan elektriğin %96’sını tahsil etti.
KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akim, bu ay satılan elektriğin %96’sının tahsil edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, bunun kurumun tarihinde bir ilk olduğuna da işaret etti.

Bu oranla KIB-TEK rahat eder…
KIB-TEK’in tahsilatta bu oranı devam ettirmesi durumunda, işleyişini çok rahat sürdürebileceğinin altını çizen Akim, hedefe ciddi anlamda yaklaşıldığı ve Pazartesi’nden itibaren de tutarlılıkla devam edileceğini ifade etti.

‘Yeniden yapılandırdık’
Borçular, “Borcu olanların elektriğini keseceğiz” diyen Elektrik Kurumu’na akın etti, ‘yeniden yapılandırma’ya gitti…

Din İşleri gelmedi…
Çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunun yanı sıra, yurttaşların da yeniden yapılandırma çağrısına yanıt verdiğini ve borçlarında yapılandırmaya gittiğini belirten Başkan Akim, Din İşleri Dairesi’nin tüm çağrılara karşın yapılandırmaya gitmediğini belirtti.

Haberin detayları bugün Yenidüzen Gazetesinde

Bu haber toplam 2241 defa okunmuştur
Etiketler : ,