1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Kermiya’da ‘hırsız’ tedirginliği
Kermiya’da ‘hırsız’ tedirginliği

Kermiya’da ‘hırsız’ tedirginliği

Kermiya Sosyal Konutları’nda bir daire sakinine ait güvenlik kamerasına yansıyan ve hırsıza ait olduğu iddia edilen görüntüler, bölge halkının huzurunu kaçırırken, polise herhangi bir olayın yansımadığı öğrenildi.

A+A-

Kermiya Sosyal Konutları’nda bir daire sakinine ait güvenlik kamerasına yansıyan ve hırsızlık ait olduğu iddia edilen görüntüler, Kermiya bölge halkını tedirgin ederken, Polisin bu yönde bir ihbar almadığı öğrenildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgide “Polise bu yönde herhangi bir şikâyet gelmedi. Kermiya bölgesinde evden bir şey çalındığı veya eve hırsız girdiği yönünde bir ihbar alınmadı” denildi.

Kermiya’daki Devlet Sosyal Konutları’nda bir apartman önünde dolaşıp, gözlem yapan yüzü kapalı bir erkeğin, önceki akşam, yalınayak apartmana girip çıktığı güvenlik kamerasına yansıdığı olay ‘Hırsızlık’ olarak nitelendirilirken, polis, bu yönde herhangi bir şikâyet alınmadığını ifade etti.

Önceki akşam Kermiya bölgesindeki Devlet Sosyal Konutları’ndaki bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şort ve tişört giyen, yüzü bir bezle kaplı ve yalınayak şekilde bir erkeğin apartmana girip çıktığı görüldü.

“Polise bu yönde herhangi bir şikâyet gelmedi”

Söz konusu olayın fotoğrafları, ‘Kermiya’da hırsız’ başlığıyla kısa sürede sosyal medyada yayılırken, polisin bu yönde herhangi bir şikâyet almadığı öğrenildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgide “Polise bu yönde herhangi bir şikâyet gelmedi. Kermiya bölgesinde evden bir şey çalındığı veya eve hırsız girdiği yönünde bir ihbar alınmadı.” denildi.

 

Bu haber toplam 2845 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler