1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kenetlenmemiz gerekir”
“Kenetlenmemiz gerekir”

“Kenetlenmemiz gerekir”

Süper Lig’de geçen sezonun flaş ekibi olan Mormenekşe’de, kulüp başkanı Metin Menekşeli, geçtiğimiz sezon başarı çıtasını yukarıya taşıdıklarını ve bu noktadan sonra herkesin üzerine düşen görevin bu başarıyı daha da yukarı taşımak olduğunu belirtti

A+A-

Süper Lig’de geçen sezonun flaş ekibi olan Mormenekşe’de, geçtiğimiz akşam genişletilmiş bir toplantı yapılarak gelecek sezon planlaması konuşuldu. Mormenekşe Kültür Salonu’nda yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri yanı sıra Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, belediye meclis üyeleri, köy muhtarı, Mormenekşe’deki sivil toplum kuruluşları ve taraftarlar katıldı.

Menekşeli: “Başarı kenetlenerek gelir”
Kulüp başkanı Metin Menekşeli Süper Lig ekibi olmanın başta maddi olmak üzere birçok zorluğu olduğunun altını çizerek camia olarak özellikle geçtiğimiz sezon başarı çıtasını yukarıya taşıdıklarını ve bu noktadan sonra herkesin üzerine düşen görevin bu başarıyı daha da yukarı taşımak olduğunu belirtti. Bu başarının ancak birlik ve beraberlik halinde yaşanabileceğinin altını çizerek tüm kesimlerden ciddi destek beklediklerini söyledi. Başarının ancak kenetlenerek geldiğinin altını çizen Menekşeli tüm herkesin taşın altına elini koymaları gerektiğini belirtti.

Öztemiz: “Daha çok çalışmalıyız”
Mormenekşe Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hilmi Öztemiz kulübün tüm Mormenekşe’nin vitrini olduğunu ve bu başarının oluşmasında geçmişten günümüze hayatta olan veya olmayan birçok kişinin emeği geçtiğini söyledi. Bu başarıyı devam ettirmek için çok çalışmanın önemine vurgulayan Öztemiz, herkesi yardım etmeye davet etti.

“Mormenekşe tüm köylünündür”
Toplantıya katılan katılımcılar ise yaptıkları konuşmada kulübün tüm Mormenekşelilerin olduğunu ve gerek birey gerekse kurum olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye her zaman hazır olduklarını ve kulübe desteklerinin her zaman olacağını belirtti.
Toplantı sonunda kapanış konuşması yapan başkan Menekşeli, katılan ve destek veren herkese teşekkür ederken, bu desteğin kulüp için çok önemli olduğunu belirtti ve bu desteğin devam ettiği sürece Mormenekşe’nin hep başarılı olacağına inandığını söyledi.

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur