1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. "Kendisi şeytan, başkasına zarar vermesin diye öldürdüm"
"Kendisi şeytan, başkasına zarar vermesin diye öldürdüm"

"Kendisi şeytan, başkasına zarar vermesin diye öldürdüm"

Yazar Beki İkala Erikli’yi öldürmek iddiasıyla gözaltına alınan Sinem Koç, suçunu itiraf etti: “Kitaplarını okuduktan sonra akli dengem bozuldu. Kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm.”

A+A-

‘Melekler ile Yaşamak’ kitabının yazarı Erikli, Beyoğlu Kabataş Ömer Avni Mahallesi İnebolu Çıkmazı’ndaki Saadet Apartmanı’nda bulunan ofisine çıkmak için asansöre yöneldiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı.

Evli ve 14 yaşında bir oğlu bulunan Erikli, tüm ilk yardım çabalarına rağmen hayatını kaybetmişti.

Görgü tanıkları bir kadını kaçarken gördüklerini söylemişlerdi. Bu kişinin 31 yaşındaki Sinem Koç olduğunu belirleyen polis, Koç’u akşam saatlerinde Küçükçekmece’de annesiyle birlikte kaldığı evde gözaltına almıştı.

İtiraf etti

DHA’nın haberine göre Koç, ifadesinde cinayeti itiraf etti. Koç, şunları anlattı: “Bunun kitaplarını okuduktan sonra akli dengem bozuldu. Kitaplarında melekelerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm.”

Cinayette kullanılan 9 mm çapında bir tabancanın da evinde bulunduğu Koç’un cinayet büro amirliğindeki işlemleri sürüyor.

DHA haberinde, Koç’un psikolojik durumunun iyi olmadığını, saldırgan tavırlar sergilediğini öğrenildiğini de yazdı.

Bu haber toplam 3446 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler