1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kemal Saraçoğlu Vakfı çocuklar için tatil düzenledi
Kemal Saraçoğlu Vakfı çocuklar için tatil düzenledi

Kemal Saraçoğlu Vakfı çocuklar için tatil düzenledi

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, yaz tatillerinin bir yenisini geçtiğimiz haftasonu büyük bir keyif ve eğlence havasında gerçekleştirdi.

A+A-

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, her yıl üye çocuklarına ve ailelerine yönelik düzenlediği yaz tatillerinin bir yenisini geçtiğimiz haftasonu büyük bir keyif ve eğlence havasında gerçekleştirdi.

Vakfın yaptığı açıklamada, üye çocuklarına yönelik her yıl organize edilen tatillerin amacı, moral ve motivasyonu artırıp aileler arası dayanışmayı sağlamak olduğu belirtildi. Organizasyona, vakfın üye çocukları ve ailelerinin yanı sıra Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer ve Mütevelli Heyeti üyesi Hüseyin Özün Yamaç ayrıca vakıf personelleri de eşlik etti.

170 kişilik kafile ile bu yıl 19.su düzenlenen tatil, yine Merit Cyprus Gardens Hotel’de gerçekleşti. Merit Cyprus Gardens Hotel yetkilileri Kemal Saraçoğlu Vakfı üye çocuklarına tatil boyunca sinema gösterimi, palyaço ile çeşitli oyunlar ve bunun gibi motivasyon artırıcı etkinlikler gerçekleştirdi. 

Tatilde hem çocuklar hem de aileler yaşadıkları bu zorlu süreçten bir nebze de olsa uzaklaşarak birlikte keyifli bir haftasonu geçirdiler. Çocuklar ve aileleri vakıf tarafından kendileri için organize edilen bu tatilden çok mutlu olduklarını ve böylesi etkinliklerin onlara motivasyon sağladığını ifade ettiler.

Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatörü Övgü İnce tatil sonrası verdiği demeçte; “her zaman dile getirdiğimiz gibi Kemal Saraçoğlu Vakfı halktan gelen bağışlarla faaliyetlerini sürdürebilmektedir, bu bağlamda bu sene de üye çocuk ve ailelerini tatile götürebilmek bizleri çok mutlu etmiştir, vakfımıza katkı sağlayan tüm bağışseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur