1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kazanmaya gidiyoruz”
 “Kazanmaya gidiyoruz”

“Kazanmaya gidiyoruz”

Serdarlı teknik direktörü Sedat Devecioğlu Çetinkaya karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu

A+A-

 

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Serdarlı’da bu hafta oynanacak olan Çetinkaya karşılaşması için hazırlıklar sürüyor. Son haftalarda yakaladıkları çıkışla dikkat çeken iki ekibin maçı öncesi Serdarlı teknik direktörü Sedat Devecioğlu, Lefkoşa’ya kazanmak için gideceklerini söyledi.

Eren ŞİŞİK

Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan başarılı teknik adam, geçen hafta oynadıkları Cihangir karşılaşmasında şanssız bir şekilde puan kaybettiklerini ifade etti. Çetinkaya karşısında puan kaybetme gibi bir lükslerinin olmadığına vurgu yapan Devecioğlu, “Çetinkaya karşılaşmasını, Cihangir maçının telafisi olarak görüyoruz. Cihangir maçında 2 puan kaybettik. Bu maçı alıp en azından kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz.”diye konuştu.

“Maçı kazanmak istiyoruz”
Sakatlıkları bulunan Salih Küçükoğlu, Mustafa Yorgancı ve Erdoğan Emiroğulları’nın takımla birlikte antrenmanlara başladığını kaydeden Devecioğlu, “Takımda şu an için hava iyi. Maçı kazanmak istiyoruz ve futbolcularım da galibiyetin öneminin bilincinde”dedi.

“Rakiplere çok pozisyon vermiyoruz”
Takımının savunma anlamında iyi işler yaptığını ve bunun için idmanlarda çok çalıştığını kaydeden genç teknik adam, “Rakiplerimize çok fazla pozisyon vermiyoruz. Ancak bulduğumuz pozisyonları da cömertçe harcıyoruz. Bundan önceki maçlarda bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırmış olsaydık şu an başka şeylerden bahsetmiş olurduk.”diye konuştu.

“Bizi sevenlere ihtiyacımız var”
Sedat Devecioğlu ayrıca Serdalı halkına ve takımı sevenlere de çağrıda bulundu. Takımının desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Devecioğlu, “Taraftarımız ve bizi sevenler bizi yalnız bırakmasınlar. Gerek maddi gerekse de manevi olarak onlara ihtiyacımız vardır.”diye konuştu.

“Daha farklı bir yerde olabilirdik”
Takımın şu ana kadarki performansından memnun olduğunu ifade eden Devecioğlu, “Sezon başında düşündüğüm puanın 3-4 puan gerisindeyiz. Ancak bu durumu haftalar geçtikçe düzelteceğiz. Salih ve Mustafa da dönünce kadrom daha da genişleyecek ve elim güçlenecek.”dedi. Sedat Devecioğlu ayrıca, son haftalarda çok fazla gol pozisyonu harcayan takımıyla ilgili olarak,” Golcülerim biraz daha şanslı olsaydı, bugün çok daha iyi bir yerde bulunuyor olacaktık.”diye konuştu.

Bu haber toplam 1209 defa okunmuştur