“Kazanmak zorundayız”

“Kazanmak zorundayız”

Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu, yarın oynanacak Lefke maçı öncesinde YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de bu sezon ilk iki haftada 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet alan Yalova, yarın oynanacak Lefke maçını mutlak şekilde kazanmak istiyor. Maç hakkında YENİDÜZEN’e değerlendirmeler yapan teknik direktör Derviş Kolcu, maçta iyi mücadele ederek, kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

 

Kolcu: “Baf Ülkü Yurdu maçında iyi oynamadık”

Ligin ilk haftasında Gençler Birliği karşılaşmasının özellikle ikinci yarısında iyi futbol oynadıklarına dikkat çeken Derviş Kolcu, geçtiğimiz hafta oynanan Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasında kötü oynadıklarını, bunun sonucunda da maçı kazanamadıklarını söyledi. Geride kalan 2 haftada 1 puanları olduğuna işaret eden Kolcu, gelecek galibiyetle yeniden takımın morallerinin yerine geleceğini ifade etti.

 

“İki takımın da galibiyet istediği bir mücadele söz konusu”

Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu; “Yarınki rakibimiz yine ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Lefke’dir. Biz bu maça çok iyi hazırlandık. Şu ana kadar hiçbir eksiğimiz yok. Bu maçın çok zor geçeceğinin bilincindeyiz. Geride kalan 2 hafta rakibimizin 2 puanı bulunuyor. Onlar da şu ana kadar galibiyetle tanışmadı. İki takımın da galibiyet istediği bir mücadele söz konusu. Bu bakımdan, ne bizim için, ne de onlar için kolay geçen bir mücadele olmayacak. Lefke bizim dost takımımız. Arzum maçın centilmence tamamlanmasıdır” şeklinde konuştu.

 

“Her maçı deplasmanda oynamak büyük bir sıkıntı”

Yalova teknik patronu Kolcu; “Biliyorsunuz ki, 10 maçlık saha kapatma cezası almıştık. Henüz 1 tanesi bitti. Keşke bu olayların hiçbirisi yaşanmasa ve sahamız kapanmasaydı. Bir takımın maçlarını sahasında oynaması, başka bir havadır. Nerede oynarsanız oynayın, kendi sahanızdaki havayı başka bir sahada yakalayamazsınız. Aslında bizim en büyük sıkıntımız her maçı deplasmanda oynayacak olmamızdır. Bu süreci kayıpsız bir şekilde noktalamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

  

Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.