1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kaza yapan araçta kokain ve esrar çıktı
Kaza yapan araçta kokain ve esrar çıktı

Kaza yapan araçta kokain ve esrar çıktı

Narkotik polisinin kendisini takip ettiğini fark eden sürücü dere yatağına uçarak yaptığı kazanın ardından tutuklandı.

A+A-

Lefkoşa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği operasyonda zanlı Ö.L.,  160 gram ağırlığında hintkeneviri ile 14 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu maddeyle yakalandı ve  bugün mahkemeye çıkarıldı.

Meseleyle ilgili olarak mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Halil Dümenci, 27 Nisan 2019 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından alınan bilgide zanlı Ö.L.nin Kıbrısın güneyinden kuzeye uyuşturucu getireceğinin öğrenildiğini söyledi.

Dümenci, ayni gün saat 20.00’de zanlının kullanımındaki araçla Metehan geçiş kapısından ülkeye geçiş yapmasına müteakip takibe alındığını ve zanlının Göçmenköy’de aracından indiğinin görülmesi üzerine alıkonulmak istendiği esnada araca tekrar binerek olay mahallinden uzaklaştığını mahkemeye aktardı.

Kaçmaya çalışırken kaza yaptı

Polis, zanlının Livaneli’nin kullanımındaki araçla Şehit Altan Kamil Sokak’ta kamışlık alan içerisine dere yatağına uçtuğunu belirtip, araçtan inerek kaçmaya çalışırken, makul güç kullanılarak alıkonulduğunu anlattı. 

Dümenci, araçta yapılan aramada 160 gram ağırlığında hintkeneviri ve 14 gram ağırlığında kokain türü olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını mahkemeye aktardı.

Polis memuru,  zanlı Ö.L.’nin gönüllü ifade verdiğini ancak ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini söyledi.

Meseleyle ilgili aranan bir şahıs olduğunu belirten Dümenci, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının iki gün tutuklu kalmasını talep etti.

 Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Özge Uğraşın, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 3020 defa okunmuştur
Etiketler : ,