Kaymaklı’da yabancı arayışı sürüyor

Kaymaklı’da yabancı arayışı sürüyor

Yeni sezona birçok takım gibi hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Küçük Kaymaklı’da yabancı oyuncu arayışları devam ediyor.

A+A-

Hüseyin Kıral

Sezon açılışından bu yana takım içinde birçok yabancı oyuncu deneyen Küçük Kaymaklı teknik direktörü İltaç Karayel, Massa dışında hiçbir oyuncu ile anlaşmadıklarını belirtti. Massa’yı daha önceden tanıdığını ve hazır olduğu zaman neler yapabileceğini bilinci içerisinde olduğunu belirten Karayel, “Bizim görevimiz Gençler Birliği ile oynayacağımız Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği kupa maçına kadar Massa’yı hazırlayıp sahaya sürmektir” dedi.

 

Karayel, “Şu an için her şey yolunda gibi görünüyor”

Sezon açılışından bu güne kadar dört hazırlık maçı yaptıklarını ve oynadıkları dört hazırlık maçını da kazandıklarının altını çizen Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü İltaç Karayel, “Yaptığımız tüm maçları gollü kazandık, ortaya koyduğumuz oyun anlayışı da yavaş yavaş oturmaya başlıyor. Şu an için her şey yolunda gibi görünse de lig uzun bir yarış ve bu yarışın içinde olmak istiyorsak mutlaka daha verimli bir takım olarak ligde varlığımızı sürdürmek durumundayız” dedi.

 

“Yabancıları 21 Ağustos’a kadar belirlemek istiyorum”

Massa’nın henüz hazır olmadığını, ancak sezona kadar futbol severlere iyi bir Massa izletmek için çalışacaklarını söyleyen İltaç Karayel, Massa ile birlikte takımla idmanlara katılan iki yabancı oyuncu daha olduğunu söyledi. İltaç Karayel, bugün veya yarın denenmek üzere iki yabancı oyuncunun daha geleceğini belirtti. Karayel, “Kendimize son tarih olarak Türkiye’ye, kamp yapmaya gideceğimiz tarih olan 21 Ağustos’u belirledik. Bu tarihe kadar yabancı oyuncularımızı belirleyip adadan ayrılmak istiyoruz” dedi. Karayel, “Bizler Türkiye’de kampta çalışırken, onlar da vereceğimiz programlar doğrultusunda burada çalışmalarını sürdürecek. Lige en iyi şekilde hazırlanıp kupa ile başlamak arzusundayız” dedi.

Bu haber toplam 1944 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.