Kaymaklı’da sular duruldu

Kaymaklı’da sular duruldu

Küçük Kaymaklı’da yaşanan maddi problemin halledilmesinin ardından her şey normale döndü.

A+A-

Hüseyin Kıral

İlk devrenin tamamlanmasına bir hafta kala Küçük Kaymaklı’da futbolculara alacaklarına karşılık boykot kararı alması ile yaşanan kriz nihayet çözüldü. Başkan Ahmet Dirgen’in de ameliyat olması sebebi ile yönetimde yaşanan boşluğu dolduran Başkanlar Kurulu’nun da devreye girmesi ile birlikte bazı oyuncularında takımdan ayrılma isteklerine olumlu yaklaşan yönetim, yaratılan maddi kaynak sayesinde krizi bir nebze olsun çözdü. Serhat Ertürk’ten boşalan Teknik direktörlük görevine Mehmet Merteroğlu’nu getiren yönetim, takımın tek yetkilisi olarak ise A lisans diplomaya sahip olan Antrenör Emre Perçinci ile anlaşarak çalışmalara başladı. Maddi problemin çözümü ile birlikte Asbaşkan Akay Aşina konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Öncelikle takımda yer alan abi nitelikli futbolculara çok teşekkür ederim. Onlar maaşlarını yarı yarıya indirerek kulübü büyük bir yükten kurtardılar” dedi.

 

Aşina: “Geriye dönük tüm borçlarımızı ödemeye başlıyoruz”

Başkan Ahmet Dirgen’in yoğun bakımdan çıktığını belirten Küçük Kaymaklı Asbaşkanı Akay Aşina, “Yaşanan sıkıntılar geride kaldı. Yaratılan kaynakla önümüzdeki haftadan itibaren tüm futbolcu alacakları ödeniyor. Futbolcularımız bu süreç zarfında büyük fedakarlık gösterdiler, artık önümüze bakıyoruz ve Emre hocamızla birlikte bu ligde kalmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. İkinci yarıya başlarken borçsuz başlayacaklarının altını çizen Akay Aşina, “Takım kadrosunu da güçlendirmek için sezon başında Göçmenköy’e kiraladığımız Mehmet Göçben ile Girne Halk Evine kiraladığımız Yaşar Solel geri dönüş yaparak takıma kadrosuna dahil oldular. Taner Bingöllü ve Bahadır Göçben ile de her konuda anlaşmaya varıldı” dedi.

 

“Tek yetkili Emre Perçinci’dir”

Yaklaşık bir haftadan beridir takımla birlikte antrenör Emre Perçinci ve ekibi takımı ikinci yarıya hazırladıklarını belirten Aşina, “Emre hoca takımın tek yetkilisi olarak ekibi ile birlikte görev yapacak. Yönetim olarak Emre hocadan bu yıl takımı kümede bırakmasını, ancak takımı kümede bırakırken de önümüzdeki sezonlarda sürdürülebilir bir Küçük Kaymaklı takımı yaratmasını istedik” dedi. 

Bu haber toplam 1691 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.