1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı’da rota Sami
Kaymaklı’da rota Sami

Kaymaklı’da rota Sami

K-Pet Süper Lig’de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Küçük Kaymaklı’da transfer rotası Mağusa Türk Gücü’nün yıldız oyuncusu Sami Ergazi’ye çevrildi.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Küçük Kaymaklı’da transfer rotası Mağusa Türk Gücü’nün yıldız oyuncusu Sami Ergazi’ye çevrildi. Sol bek pozisyonunda transfer ihtiyacı olan yeşil siyahlılar Sami için MTG yönetimi ile temasa geçti.

Geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Salih Güvensoy’un Doğan Türk Birliği’ne geri dönmesiyle bu bölgede Taner Bingöllü dışında oyuncusu kalmayan başkent temsilcisi Sami Ergazi ile bu boşluğu doldurma niyetinde. Daha önce Serdarlı ve Gençler Birliği takımlarının radarına giren Sami Ergazi bu takımlarla anlaşamamış ve transferi gerçekleşmemişti. Küçük Kaymaklı yöneticilerinin Sami ile de temasa geçtiği ve oyuncuyu Küçük Kaymaklı’ya gelmeye ikna ettiği öğrenildi.

Kaymaklı teklifi arttırdı
Öte yandan Yenicami’den İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen ile ilgili girişimlerini de sürdüren Küçük Kaymaklı önceki gün Yenicami yöneticileriyle tekrardan biraraya geldi. Küçük Kaymaklı’nın daha önce teklif ettiği 150 bin TL’nin de üzerine çıktığı ve teklifini 180 bin TL’ye çıkardığı öğrenildi. Yenicami’nin bu teklifi düşünmek için zaman istediği öğrenilirken, transferin son günü olan bugün bu iki oyuncunun da durumu netlik kazanacak.

Bu haber toplam 1394 defa okunmuştur