1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı zor dönemeçte
Kaymaklı zor dönemeçte

Kaymaklı zor dönemeçte

Süper Lig’de Serdarlı, Çetinkaya ve Bostancı Bağcıl ile arka arkaya oynayacak K.Kaymaklı, bu maçları kayıpsız kapamak niyetinde.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Küçük Kaymaklı lider Yenicami’yi ısrarla takip ederken, bu hafta ligin güçlü takımlarından Serdarlı ile Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda karşılaşıyor. Bu bağlamda  Serdarlı maçı hazırlıklarına dün Şht.Hüseyin Ruso Stadı’nda antrenör Mahmut Yaman nezaretinde devam eden K.Kaymaklı, sakat olan kaptanları Hüseyin Adal dışında tam kadro ile çalıştı.

Canova: “Üç maçlık zor dönemeçe girdik”
Konu ile ilgili olarak, Yenidüzen’e konuşan K.Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova, üç maçlık zor bir dönemeçe girdiklerini söyledi. Zirvedeki yerlerinin belirlenmesi adına bu haftadan başlayarak oynayacakları Serdarlı, Çetinkaya ve B.Bağcıl maçlarını kayıpsız geçmek zorunda olduklarını ifade eden Canova, bu üç maçın ardından adeta cehennem periodu olarak adlandırdığı ikinci üç maçlık perioda başlayacaklarını anımsattı.

“Şampiyonluk için belirleyici maçlar”
İkinci üç maçlık periotta Lefke, Doğan Türk Birliği ve Yenicami ile karşılaşacaklarını belirten Canova, bire bir rakipleriyle karşılaşacakları bu dönemde şampiyonluk hedefine ne kadar yanaşacaklarını belirleyeceğini dile getirdi.
Canova, şampiyonlukta rakipleri olan Yenicami ile Doğan Türk Birliği’nin geçtiğimiz sezonki kadrolarını yüzde doksan koruduklarının altını çizerken, kendilerinin ise kadroda yüzde doksan değişiklik yaptıklarını anımsattı.
Buna rağmen, K-Pet Süper Ligi’nin ilk beş haftasında takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade eden Canova, uyum sorununu aştıklarını belirtti.

“Hedefe ulaşmak için her maçı kazanmalıyız”
Bu hafta, kendi sahalarında  karşılaşacakları Serdarlı ile ilgili olarak da rakiplerinin ligin güçlü takımlarından biri olduğunu, zor gol atmasına rağmen, zor gol yediğini ifade eden Canova K.Kaymaklı’nın kolay gol yediğini bunu aşmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Canova, eğer hedeflerine ulaşmak istiyorlarsa her maçı kazanmak zorunda olduklarını Serdarlı maçının da bu maçlardan biri olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur