1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı yoğun tempoda
Kaymaklı yoğun tempoda

Kaymaklı yoğun tempoda

Girne’de gerçekleştirdiği kamp çalışmalarının üçüncü gününü geride bırakan Küçük Kaymaklı’da yoğun tempo sürüyor. Her gün çift idman yapan yeşil siyahlı ekip, dün akşam antrenmanını Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda gerçekleştirdi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’nın Girne’de sürdürdüğü kamp çalışmalarında üçüncü gün geride kaldı. Her günü çift idmanla sürdüren yeşil siyahlı ekip, dün akşam antrenmanını Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda gerçekleştirdi. Bir süre Türk Ocağı ile çalıştıktan sonra denenmeye alınan ofansif orta saha oyuncusu Pascal Angan takımla beraber çalışmalarda yer alıyor. Futbolcu ile ilgili son kararı teknik heyet ve yönetim kurulu verecek. Çalışmaya sakatlığı hafif bulunan Bahadır Göçben katılmazken, dizinden sakatlık yaşayan Remzi Betmezoğlu ve Serhan Damdelen’e ilk müdahale antrenman sonunda yapıldı.

Özerem: “Yoğun bir kamp geçiriyoruz”
Teknik Direktör Vehbi Özerem yaptığı açıklamada çalışmaların tam kadro olarak yoğun geçtiğini söyledi. Kampın üçüncü gününü tamamladıklarını ve iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Özerem “Ahmet Can ve Mustafa Arnavut transferlerinin yanında Mustafa Yaşınses geri döndü. Kendi değerlerimize sahip çıkıyoruz. Altyapıdan yetişen ve geçtiğimiz yıl başka takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncuların katılımı ile bir ekip oluşturduk” dedi.

Pascal kararı ilerleyen günlerde verilecek
Bugüne kadar beş hazırlık maçı yaptıklarını ve takımın henüz tam olarak hazır olmadığını söyleyen Özerem, kampın ardından haftasonu Yılmaz Balcı Kupası’nda mücadele edeceklerini, önümüzdeki hafta Mağusa Türk Gücü tarafından düzenlenecek olan Şemmedi Turnuvası’na katılacaklarını aktardı.  Yabancı konusuna da değinen Özerem, Beninli futbolcu Pascal Angan’ı kampta denemeye aldıklarını, haftasonunda oynayacakları maçlarda bu futbolcuyu daha iyi göreceklerini ve son kararı yönetimle birlikte vereceklerini dile getirdi.

Özler: “Geçtiğimiz yıldan daha iyiyiz”
Antrenmanı yakından takip eden Küçük Kaymaklı Sportif Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Özler YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Özler, “Takım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Oluşan kadro bana göre geçtiğimiz yıldan daha iyi bir kadro. Uyum sürecindeyiz. Bu yıl daha çok koşan, mücadele eden bir takım olduk” dedi. Yeşil siyahlı ekip çalışmalarını yarına kadar Girne’de sürdürecek.

Bu haber toplam 1617 defa okunmuştur