1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı yine Özerem’e emanet
Kaymaklı yine Özerem’e emanet

Kaymaklı yine Özerem’e emanet

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu, önceki akşam yaptıkları toplantı sonrası teknik direktörleri Vehbi Özerem ile yola devam etme kararı aldı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü, yönetim kurulu önce ki akşam yaptıkları toplantı sonrası teknik direktörleri Vehbi Özerem ile yola devam etme kararı aldı.

Kulübün Sportif Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Özler’in basına verdiği yazılı açıklamasında, “yönetim kurulunun önce ki akşam yapmış olduğu toplantıda Teknik Direktör Vehbi Özerem ve heyeti ile birlikte 2015-2016 futbol sezonu için devam kararı almıştır” dedi.

Vehbi Özerem, geçtiğimiz sezon Küçük Kaymaklı’nın, Yenicami’ye mağlup olması sonuncunda görevden alınan Fırat Canova’nın yerine 10 Ararlık 2014’de takımın başına teknik direktör olarak getirilmişti.

Özerem: “Başarılı olmak için çalışmaya başlıyorum”
Küçük Kaymaklı’da yönetimin önce ki akşam yapmış olduğu toplantıda yeniden takım başına ekibi ile birlikte Teknik Direktör olarak atanan Vehbi Özerem, kendisine sportif asbaşkanı ve basın sözcüsü Mehmet Özler’in konu ile ilgili bilgi verdiğini ve daha sonra ofisinde bir araya gelerek görevi kabul ettiğini söyledi.
Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, yönetimin kendisini yeniden bu göreve laik gördükleri için teşekkür etti ve başarılı olmak için de ne gerekiyorsa yapacağını belirtti.

Vehbi Özerem, “Küçük Kaymaklı’da tek hedef var o da her zaman zirvedir, ben ve ekibim de yeni sezon için Kaymaklı’yı zirveye taşımak için çalışacağız” açıklamasını yaptı.

“Transferde hayalci değil, gerçekçi davranacağız”
Küçük Kaymaklı’ya yeniden ekibi ile birlikte göreve getirilen Vehbi Özerem, “geçtiğimiz sezonun ortasında takımın başına geldiğini ve o zaman ki şartlarla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını” söylerken, yönetimin kendisine güvenip yeni sezon için takımı emanet etmelerine çok mutlu olduğunu ve Kaymaklı’yı zirveye taşıyacağını söyledi.

Vehbi Özerem, “bu gün itibarı ile takımı kurmak için çalışmalara başladığını, öncelikli hedefinin geçtiğimiz sezon takım içerisinde yaşanan sıkıntıların yaşanmaması için eksik yerlere yerli oyuncu transfer edeceklerini, bu transferleri de yaparken hayalci değil, gerçek anlamda uzun vadede takıma hizmet edecek oyuncuları kadroya katmak istediklerini” söyledi.

“Kiralık oyuncularımızı da değerlendireceğiz”
Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, geçtiğimiz sezon birçok takımda Küçük Kaymaklı’nın kiralık olarak oynayan futbolcuları olduğunu ve bu futbolcularında yeni sezonda takıma geri geleceğinin altını çizdi.
Vehbi Özerem, “takımı oluştururken geri dönen bu oyunculardan da yararlanmak istediğini” belirtirken, yabancı transferi konusunda da “Kingsley’in kulübün malı olmadığını ancak Zokou’nun bonservisli, futbolcuları olduğunu” söyledi.

Bu haber toplam 1308 defa okunmuştur