1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı ve Yenicami finalde
 Kaymaklı ve Yenicami finalde

Kaymaklı ve Yenicami finalde

2.Yılmaz Balcı Anı Turnuvası’nda rakiplerini mağlup eden Küçük Kaymaklı ve Yenicami bugün saat 17.00’de Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda karşılaşacak

A+A-

Eren ŞİŞİK

n2.Yılmaz Balcı Anı Turnuvası’nda rakiplerini mağlup eden Yenicami ve Küçük Kaymaklı finale yükseldi. Hamitköy Stadı’nda oynanan karşılaşmada Yenicami, İkinci Lig temsilcisi Tatlısu’yu 4-1’le geçerken, Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan maçta Küçük Kaymaklı, Birinci Lig ekibi Göçmenköy’ü 4-0 mağlup etti. Turnuvada final karşılaşması bugün saat 17.00’de Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak.

Hamitköy Stadı’nda karşı karşıya gelen Yenicami ile Tatlısu takımları arasındaki maçta oyuna hızlı başlayan taraf Girne temsilcisi Tatlısu oldu. Yenicami kalecisi Yusuf Yontar’ın müdahalesiyle penaltı kazanan sarı siyahlılar penaltıyı golle sonuçlandırarak Fırtına Özdil ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra pozisyonlar bulmayı sürdüren Tatlısu takımı bu pozisyonlardan yararlanamadı ve farkı 2’ye çıkarma şansını yakalayamadı.

Yenicami Aro ile kazandı
Tatlısu’nun baskılarına reaksiyon veren Yenicami takımı Adil’in güzel ortasında yabancı oyuncusu Aro’nun kafa golüyle skora dengeyi getirdi. Golden sonra Yenicami takımı oyun kontrolünü iyice eline alırken Aro ile iki gol daha bularak skoru bir anda 3-1’e getirdi. İlk devre 3-1 siyah beyazlıların üstünlüğüyle geçilirken, ikinci devrede genç futbolcu Mehmet Altın’ın ayağından bulduğu golle Yenicami farkı 3’e çıkardı ve skoru 4-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra genç oyunculara şans tanıyan Yenicami ve Tatlısu takımları karşılaşmada başka gol izlettiremedi. Maç 4-1 Yenicami üstünlüğünde tamamlandı.

Kaymaklı fazla zorlanmadı: 4-0
Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan bir diğer karşılaşmada ise Küçük Kaymaklı ile Göçmenköy takımları karşı karşıya geldi. Maçta baştan sona kadar Küçük Kaymaklı üstünlüğü göze çarparken, yeşil siyahlıların özellikle Mustafa Yaşınses ve Mustafa Arnavut’un kanadını sürekli kullanması gözlerden kaçmadı. İlk yarıda iyice rakibini baskı altına alan Kaymaklı genç Remzi Betmezoğlu’nun şık golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda oyunun kontrolünü iyice eline alan yeşil siyahlılarda Samuel Zokou’nun golüyle fark 2’ye çıktı. Bu dakikadan sonra da baskısını sürdüren Kaymaklı Mustafa Arnavut’un sağ çaprazdan attığı golle skoru 3-0’a getirdi. Ender gelişen Göçmenköy atağında kaleci Hasan Piro’nun müdahalesiyle yerde kalan Beytullah Arık takımına penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Suat Kurt’un vuruşunu kaleci Hasan Piro köşeden çıkardı. Maçın son bölümünde ise Kaymaklı takımı penaltı kazandı. Topun başına geçen Mehmet Kaygısız topu filelere göndererek maçın sonucunu belirledi ve skoru 4-0’a getirdi.

Bu haber toplam 1669 defa okunmuştur