1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kaymaklı transferime izin vermezse…”
“Kaymaklı transferime izin vermezse…”

“Kaymaklı transferime izin vermezse…”

Adı Türk Ocağı ile anılan Çağrı Kıral yaşanan transfer görüşmeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu

A+A-

 

 

Eren ŞİŞİK

Bonservisi Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da bulunan Çağrı Kıral’ın transfer bilmecesi sürüyor. Başarılı oyuncuyu ısrarla kadrosuna katmak isteyen Süper Lig’in yeni ekibi Türk Ocağı’nın yarın Kaymaklı Başkanı Ali Başman ile bir araya geleceği ve resmi transfer teklifini ileteceği öğrenildi. Bu konuda Küçük Kaymaklı’dan anlayış bekleyen sarı siyahlılar ret cevabı almaları durumunda Çağrı Kıral transferinden vazgeçecek. Kıral ayrıca Kaymaklı’nın transferine izin vermemesi halinde bu yıl futbol oynamayacağını kaydetti.

Ret cevabı gelirse T.Ocağı vazgeçecek
Daha önce birçok kez telefon ve farklı iletişim yollarıyla Çağrı Kıral’a olan ilgilerini ileten Türk Ocağı yönetimi geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında Çağrı Kıral ile ilgili kararını verdi. Başarılı sağ bekin transferi için yönetimin onay verdiği ve oyuncunun transferini tamamlamak için yarın Küçük Kaymaklı ile görüşüleceği öğrenildi. Türk Ocağı, Küçük Kaymaklı’nın transfere olumsuz yanıt vermesi halinde bu transferi rafa kaldırması bekleniyor.

Kıral: “Yaşananlardan sonra Kaymaklı’da forma giymem doğru olmaz”
Öte yandan söz konusu görüşmelerle ilgili olarak YENİDÜZEN SPOR SERVİSİ’ne açıklamalarda bulunan Çağrı Kıral, yaşanan süreçten duyduğu rahatsızlığı belirtti. Kendisinin bu yıl Türk Ocağı’nda forma giymek istediğini aktaran yıldız futbolcu, “Bu olaylardan sonra bu yıl Küçük Kaymaklı’da forma giymem doğru olmaz. ”dedi. Geçen sezon BAL Ligi’ne gitmesinin ardından bugüne kadar yaşanan olayların kendisini yıprattığını ifade eden Kıral, “Eğer Küçük Kaymaklı transferime izin vermezse bu yıl futbol oynamayacağım.”dedi. Kıral ayrıca Ali Başman ile bu konuyu görüştüğünü ve transferine izin verilmesi için kulübünden anlayış beklediğini ifade etti.

Bu haber toplam 4189 defa okunmuştur