Kaymaklı Serhan’da ısrarcı

Kaymaklı Serhan’da ısrarcı

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Küçük Kaymaklı’da başkan ve yönetimin olmazsa olmazları arasında Serhan Önet bulunuyor

A+A-

 

 

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon kendi içlerinde yaşadıkları sorunlar nedeni ile sezon öncesi konan hedefleri başaramadıkları için Küçük Kaymaklı başkan ve yönetiminin yeni sezonda mutlak şampiyonluk arzusu içinde olduğu öğrenildi. Önümüzdeki ay yeni sezona merhaba demeye hazırlanan Küçük Kaymaklı’da Futbol Şubesi Sorumlusu ile Transfer Komitesi üyeleri geçtiğimiz gün kendi lisanslı oyuncularıyla tek tek görüşerek fikir alışverişinde bulunurken, takımın yeni teknik patronu İltaç Karayel, sezonu açmadan tüm futbolcularla birlikte olmak istediği öğrenildi. Geçtiğimiz gün bir araya gelen Kaymaklı yönetimi, geçtiğimiz sezon başka takımlarda kiralık olarak futbol oynayan 18 futbolcunun geri döndüğünü, yine geçtiğimiz sezon Kaymaklı adına mücadele eden 13 lisanslı futbolcu bulunduğunun altını çizerken, şu an elde 31 kaliteli futbolcunun olduğunu teknik direktör İltaç Karayel’in en iyi kadroyu kuracağına inandığı belirtildi.

 

Serhan Önet transferi ile transferi kapatmak istiyorlar

Küçük Kaymaklı’da başkan ve yönetim geçtiğimiz sezonun devre arasında GAÜ Çetinkaya’dan ödünç olarak takıma kazandırdıkları Serhan Önet’i yeni sezonda da kadroda görmek istedikleri öğrenilirken, bu oyuncunun transferinin gerçekleşmesi için her yolu deneyecekleri belirtildi. Başkan ve yönetimin yerli oyuncu olarak tek bir transfer düşündüklerini ve bu oyuncunun da Serhan Önet olduğu vurgulanırken, başka da transfer yapmayı planlamadıkları ortaya çıktı. Kaleci Ufuk Şimşek’i, GAÜ Çetinkaya takımının kadrolarında görmek istedikleri bilgisi Kaymaklı yönetimine ulaştığı ve her iki kulüp yetkilileri konunun netlik kazanması için önümüzdeki günlerde bir araya geleceği öğrenildi.

 

Tüm oyuncularla tek tek görüşülecek

Küçük Kaymaklı’da geçtiğimiz sezon takımda forma giyen ve bu yıl da forma giymesi düşünülen lisanslı tüm futbolcularla futbol şube sorumlusunun görüşüp bir rapor hazırlayacağı ve bu raporu başkan ve yönetime sunacağı, futbolcularla ilgili son kararı ise başkan ve yönetim tarafından verileceği öğrenildi.  Ancak, teknik direktör İltaç Karayel de karar verilmeden önce önümüzdeki günlerde bu futbolcularla bir araya gelmeyi planladığı öğrenildi.

 

Üç kaliteli yabancı

Küçük Kaymaklı’da kaliteli yabancı oyuncu arayışların devam ettiği öğrenilirken, geçtiğimiz sezon Değirmenlik’ten alınan Victor ve daha önce takımda forma giyen Bulgar oyuncu Shokolarov ile de temasların sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

 

Bu haber toplam 1969 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.