Kaymaklı revire döndü

Kaymaklı revire döndü

Küçük Kaymaklı’da ikinci haftada oynanan Doğan Türk Birliği karşılaşması öncesi ve esnasında yaşanan sakatlıklar sıkıntı yarattı.

A+A-

Yenidüzen Spor Servisi

Küçük Kaymaklı’da ikinci haftada oynanan Doğan Türk Birliği karşılaşması öncesi ve esnasında yaşanan sakatlıklar sıkıntı yarattı. Maçın son bölümlerinde sakatlanarak oyun alanını terk eden Çağrı Kıral’ın minisküsünde ufak bir yırtık tespit edilirken oyuncu 10 gün sahalardan uzak kalacak. Maç öncesi kasığında yaşadığı sakatlık nedeni ile kadrodan çıkarılan Mehmet Kaygısız’ın hafta boyunca fizik tedavi çalışması yapacağı ve hafta sonu oynanacak Ozanköy maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Kaygısız’ın yerine maça başlayan ancak ilk yarının son bölümlerinde sakatlanan Bahadır Göçben de darbeye dayalı bir sakatlık geçirerek oyun alanını terk etmek zorunda kaldı. Kısmi zorlanma ve ödem tespit edilen genç oyuncunun hafta sonu oynama şansının yüksek olduğu, son kararın yapılacak kontrollerden sonra verileceği öğrenildi.

90 dakika Doğan Türk Birliği karşısında mücadele eden ve bir gol kaydeden Geoffrey Massa’nın sağ ayak arka adelesinde yırtık tespit edilirken oyuncunun Ozanköy maçında oynamasının zor olduğu belirtiliyor.

Bu haber toplam 2004 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.