1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kırmızı ışıkta duramadı, direğe ve önündeki araca çarptı
Kırmızı ışıkta duramadı, direğe ve önündeki araca çarptı

Kırmızı ışıkta duramadı, direğe ve önündeki araca çarptı

Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda bu sabah meydana gelen trafik kazasında NA 527 plakalı araç sürücüsü 33 yaşındaki Ali Emir, kırmızı duramadığı için önce trafik ışıklarına, sonra da önündeki FS 777 plakalı araca çarptı. 

A+A-

Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda bu sabah meydana gelen trafik kazasında NA 527 plakalı araç sürücüsü 33 yaşındaki Ali Emir, kırmızı duramadığı için önce trafik ışıklarına, sonra da önündeki FS 777 plakalı araca çarptı. Kaza sonrası FS 777 plakalı aracın sürücüsü 65 yaşındaki Mehmet Ali Gürbüz, hafif yaralanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

 

Kaza nasıl oldu?

Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde bugün saat 10.40 sıralarında 33 yaşındaki Ali Emir yönetimindeki NA 527 plakalı araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada Honda kavşağı trafik ışıklarına geldiği zaman, önünde aynı istikamete doğru seyreden 65 yaşındaki Mehmet Ali Gürbüz yönetimindeki FS 777 plakalı aracın kırmızı ışık yandığı için durduğu sırada, söz konusu araca çarpmamak için direksiyonu sağa kırması neticesinde refüj üzerine çıkıp önce trafik ışıkları direğine ardından da FS 777 plakalı araca çarptı.

 

Fotoğraf: Halit Dağ

Bu haber toplam 3644 defa okunmuştur
Etiketler : ,