1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı işi bitirdi
Kaymaklı işi bitirdi

Kaymaklı işi bitirdi

K.Kaymaklı, İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen’in transferi konusunda Yenicami ile büyük oranda anlaştı

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Küçük Kaymaklı, ezeli rakibi Yenicami’nin yıldız futbolcuları İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen’i renklerine bağlamaya çok yakın. Yenicami yöneticisi Gökhan Necipoğlu ve Küçük Kaymaklı yöneticileri Ali Kamacı ve Mehmet Özler dün Kıb-Et Steak House’da bir araya geldi.

Oyuncularla da el sıkıştı
Transfer görüşmesi için bir araya gelen iki takımın yöneticileri maddi konularda büyük oranda anlaşma sağladı. Küçük Kaymaklı kulübü dün İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen ile de bir araya gelerek oyuncularla her konuda el sıkıştı. Her iki oyuncu da Küçük Kaymaklı’ya bonservisli olarak transfer olacak.

Kaymaklı elini çabuk tuttu
Hatırlanacağı gibi İbrahim ve Tansel’le Bostancı Bağcıl takımı yakından ilgileniyordu. Bostancı Bağcıl’ın transferde ağır hareket etmesiyle elini çabuk tutan Küçük Kaymaklı hem Yenicami ile hem de oyuncularla anlaşmaya vardı. İki futbolcu da Yenicami ile sezon başında anlaşamayıp satış listesine konulmuştu.

Necipoğlu: “Çıdamlı ve Tansel’in önünü kapamayız”
Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Yenicami yöneticisi Gökhan Necipoğlu, dün Kaymaklı yöneticileriyle bir araya geldiklerini doğruladı ve büyük oranda yeşil siyahlılarla anlaşma sağladıklarını söyledi. Kendileri için oyuncuları hangi kulübün istediğinin bir önemi olmadığının altını çizen Necipoğlu, “Normal şartlarda İbrahim ve Tansel gibi oyuncuları ezeli rakibimize vermemiz yanlıştı. Ancak biz iki oyuncunun da önünü kapamayacağız ve onların istedikleri kulüpte oynamalarına izin vereceğiz.”diye konuştu.

“Oyunculara söz verdik”
Özellikle bu tür yıldız futbolcuların önünü kapamak istemediklerini kaydeden Necipoğlu, “Biz iki oyuncuya da onların önünü kesmeyeceğimize dair söz verdik. İki oyuncunun da ekmek parasıyla oynamamız doğru olmazdı.”diye konuştu. Gökhan Necipoğlu, özellikle İbrahim Çıdamlı’nın yeni evlenmesinden dolayı maddi yönden bazı zorluklar yaşadığını ve bu yüzden de bu oyuncunun bonservis ücretinde indirim yaptıklarını kaydetti.

“Her koşulda tepki alacaktık”
Bu oyuncuları satış listesine koydukları için çok tepki çektiklerini söyleyen Necipoğlu, “Bu tepkiler normal. Sonuçta şampiyonlukta kilit rol oynayan oyuncular. Ancak bu oyuncuların futbol oynamasına engel olsaydık ve onları alıp yedek kulübesinde oturtsaydık yine tepki çekecektik.” dedi.

Bu haber toplam 2059 defa okunmuştur