“Kaymaklı futbolcusuna boykot yakışmaz”

“Kaymaklı futbolcusuna boykot yakışmaz”

Hasta yatağında son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili YENİDÜZEN’e konuşan Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ahmet Dirgen, Kaymaklı futbolcusuna boykotun yakışmadığını söyledi.

A+A-

DİRGEN: “HİÇ HOŞ BİR DURUM DEĞİL”… K.Kaymaklı Kulüp Başkanı Ahmet Dirgen: “Yaşanan gelişmeleri hasta yatağımda takip etmeye çalışıyorum, ancak yaşananlar hiç de hoş bir durum değil. Küçük Kaymaklı futbolcusuna boykot hiç yakışmaz”

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz haftalarda aniden fenalaşarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve bypass ameliyatı için sıra bekleyen Küçük Kaymaklı Kulüp başkanı Ahmet Dirgen, YENİDÜZEN’e takımın aldığı boykot kararını değerlendirdi. Hasta yatağında gelişmeleri an ve an takip ettiğinin altını çizen Kaymaklı Kulüp Başkanı Ahmet Dirgen, “Kuruluşundan bugüne kadar bu kulüp çok zorluklar gördü ve hepsini aşmasını bildi. Ancak bu zorlukları yaşarken hiçbir zaman hiçbir futbolcu ben oynamam ben maça çıkmam demedi. Çünkü Kaymaklı futbolcusuna boykot yakışmaz” dedi. Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ahmet Dirgen, “Yaşanan gelişmeleri hasta yatağımda takip etmeye devam edeceğim, ancak yaşananlar hiç de hoş bir durum değil. Küçük Kaymaklı futbolcusuna boykot hiç yakışmaz” açıklamasını yaptı.

 

Dirgen: “Gelişmelere göre yönetim olarak tavrımızı belirleyeceğiz”

Hafta sonu Baf Ülkü Yurdu ile oynanan karşılaşmayı televizyondan izlediğini belirten Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ahmet Dirgen, “Baf Ülkü Yurdu karşısında futbolcularının ortaya koydukları mücadeleden gurur duyduğunu” söyledi. “Futbol oyun kuralları çerçevesinde kazanmakta var kaybetmekte. Biz kaybettik, ancak bu her şeyin sonu değil” açıklamasını yapan Dirgen, “Son bir Mağusa Türk Gücü maçımız var, çık maçını oyna sonra gel konuşalım, eğer düzelmez ise o zaman gerekeni hep birlikte yaparız” dedi. Yönetim ile bu akşam bir araya gelerek gelişmelere göre tavır belirleyeceklerini belirten başkan Dirgen, “Devrenin tamamlanmasına bir maç kalmış, Küçük Kaymaklı futbol takımı öyle veya böyle bu maçta da sahadaki yerini alacak” dedi.  

Bu haber toplam 1573 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.