1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı futbolcuları keyif yaptı
Kaymaklı futbolcuları keyif yaptı

Kaymaklı futbolcuları keyif yaptı

Göçmenköy’de bulunan Zehra Aba’nın ev yemeklerinin tadına baktılar.

A+A-

Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü’nün aynı dönemde alt yapısından yetişen ve geçmiş sezonlarda başka takımlarda top koşturan futbolcuları 2014 - 15 futbol sezonunda birlikte oynamanın keyfini sürüyorlar.

Kulübün alt yapısından yetişip geçmiş sezonlarda başka kulüplerde top koşturan Ali Akbulut, Taner Bingöllü, Erdoğan Murat, Bayram Anday, Musa Şanlıer yeniden Küçük Kaymaklı’ya dönmenin mutluluğunu yaşarken, yıllarca minik, yıldız ve genç takımda forma giydikleri takım arkadaşları Mehmet Kaygısız ve Çağrı Kıral ile birlikte olmanın keyfini çıkarıyorlar.

Takıma bu yıl katılan Tansel Ekingen’i de hiç yalnız bırakmayan futbolcular, hafta sonu Lefkoşa derbisinde karşılaşacakları Çetinkaya maçı öncesi günün boş olmasına rağmen bir araya gelerek sporcu sorumlusu Kemal Özekmekçi ile birlikte Göçmenköy’de bulunan Zehra Aba’nın ev yemeklerinin tadına baktılar.

Özekmekçi: “Şimdi biz bir aile olduk”

Küçük Kaymaklı yönetim kurulu üyesi ve sporcu sorumlusu Kemal Özekmekçi ile birlikte yemek yiyen futbolcular, hafta sonu oynayacakları Çetinkaya maçı ile birlikte on birinci hafta karşılaşacakları Yenicami maçına kadar puan kaybetmeyeceklerinin altını çizdiler. Yönetim Kurulu üyesi Özekmekçi de geri gelen futbolcularla birlikte tam bir aile olduklarını dikkat çekti.

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur