1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kaymaklı camiasını arıyor”
“Kaymaklı camiasını arıyor”

“Kaymaklı camiasını arıyor”

2018-2019 futbol sezonun ilk devresinde büyük sıkıntılar yaşayan Küçük Kaymaklı’da ikinci devre hazırlıkları bugün başlıyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Başkan Hasan Tosunoğlu’nun istifasının ardından eski başkanların araya girmesi ile birlikte Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’ne oy birliği ile başkan seçilen Ahmet Dirgen ve yeni yönetim geçmişten gelen sorunlarla birlikte sezon içinde yaşanan sıkıntıları aşmaya çalışmaları şu ana kadar başarılı olmadı. Başkan Ahmet Dirgen’in ameliyat olması ile birlikte Kaymaklı yönetiminde doğan boşluğu Asbaşkan ve Sportif Direktör Akay Aşina ile çözme çalışmaları devam ediyor. Dün akşam futbolcularla bir araya gelen Aşina, futbolculara kulübün içinde bulunduğu durumu aktarırken, futbolculardan sezon sonuna kadar çalışmalara devam etmelerini talep etti. Akay Aşina, “Antrenör Mehmet Aşık yönetiminde ikinci devre hazırlıklarına bugün öğleden sonra başlıyoruz. Umarım tüm futbolcularımız buna katılır ve bizim de çözüm bulma çalışmalarımız zora girmez” dedi.

Aşina: “Camiasız bu iş yürümez”

Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nün mazisinde şampiyonluklar olduğu kadar küme düşmeler de olduğuna dikkat çeken Asbaşkan Akay Aşina, “Şimdi gelinen ve görünen yerin iyi bir yer olmadığını ancak bu kulübün başarılarında ve başarısızlığında her zaman camia rol oynamıştır” dedi. Aşina, “Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nün kişilerin değil, kendi camiasının malıdır ve bu dakikadan sonra da bu kulübü kişiler değil camia yönetmelidir” diyen Aşina “Camiasız bu işin yürümeyeceğinin de altını çizerken, “Bugüne kadar yanlarında olan iş insanlarının, yine yanlarında olduğunu ancak Küçük Kaymaklı taraftarının da devreye girerek takıma hayat vermesi gerektiğini” söyledi.  

 

 

Bu haber toplam 1165 defa okunmuştur
Etiketler :