Kaymaklı Ankara’da hazırlanacak

Kaymaklı Ankara’da hazırlanacak

Yeni sezon hazırlıklarını Pazartesi gününden itibaren Ankara Kızılcahamam’da sürdürecek olan Küçük Kaymaklı’da yabancı oyuncu arayışları devam ediyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon hazırlıklarını Pazartesi gününden itibaren Ankara Kızılcahamam’da sürdürecek olan Küçük Kaymaklı’da yabancı oyuncu arayışları devam ediyor. Pazartesi sabah saat 10.00’da adadan ayrılarak Ankara, Kızılcahamam spor tesislerine gidecek olan Küçük Kaymaklı’da teknik direktörü İltaç Karayel, “Takımın çalışmalarından ve yapılan hazırlık maçlarında gösterilen performanstan son derece mutlu olduğunu, bir haftalık kamp süresinde ise bugüne kadar görünen eksikliklerin giderilmesi için gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını” söyledi. İltaç Kareyel, “Tek eksiğimiz Massa’nın dışında kalan diğer iki yabancı oyuncuyu belirlemektir” dedi.

 

Karayel: “Şampiyonluk hedefine ulaşmak için yoğun çalışıyoruz”

Temmuz ayından beri çalışmaları aralıksız olarak devam ettiğinin altını çizen Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü İltaç Karayel, “Yaptığımız tüm çalışmalar ligde belirlediğimiz şampiyonluk hedefine ulaşmak için yapılıyor. Şampiyonluğa ulaşmak içinde mutlaka lige avantajlı sonuçlarla başlamak gerek” dedi. Karayel, “Yönetimin bizlere sağladığı imkanlar sayesinde bu güne kadar yaptığımız tüm çalışmalar sorunsuz olarak devam ediyor. Umarım Ankara Kızılcahamam kampında gerçekleştireceğimiz bir haftalık kampta da sorun yaşamayız ve arzuladığımız idman programını en iyi şekilde gerçekleştirip yurda döneriz” dedi. “Lig öncesi oynayacağımız kupa maçı kazanıp lige moralli ve keyifle başlamak istiyoruz” diyen Karayel, “Ligin ilk üç – dört maçında da avantajlı skorlarla sahadan ayrıldığımız takdirde şampiyonluk yolunda hedefe ulaşmak için yolu yarılamış olacağız” dedi.

 

“Yabancı oyuncu arayışlarımız kampta da devam edecek”

Massa’nın dışında yabancı oyuncu arayışlarının sürdüğünü belirten Küçük Kaymaklı teknik Direktörü İltaç Karayel, “Şu an takımla birlikte çalışmalarına katılan orta saha oyuncusu Kamerun’lu Baha Samuel Regis’in iyi bir futbolcu olduğunu gözlemledik. Ancak kampta da 1-2 yabancı oyuncu deneme fırsatı bulacağız” dedi. Menajerler vasıtası ile ön libero mevkiine uygun oyuncuların kampa geleceğini açıklayan kaymaklı Teknik Direktörü Karayel, “Umarım aradığımız gibi oyuncuları buluruz ve lige sorunsuz, takım kadrosu oluşmuş bir biçimde gireriz” dedi.

 

regis.jpg
Denenen Kamerunlu Samuel Regis olumlu izlenim verdi

Bu haber toplam 1903 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.