1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. “KAYIP” Oyunu 3. Mesarya Tiyatro Şöleni’nde
“KAYIP” Oyunu 3. Mesarya Tiyatro Şöleni’nde

“KAYIP” Oyunu 3. Mesarya Tiyatro Şöleni’nde

“Kayıp” oyunu 11 Mayıs Perşembe saat 20.00’de Beyarmudu Belediyesi’nin düzenlediği 3. Mesarya Tiyatro Şöleni’ne katılıyor.

A+A-

Aliye Ummanel’in yazıp yönettiği “Kayıp” oyunu 11 Mayıs Perşembe saat 20.00’de Beyarmudu Belediyesi’nin düzenlediği 3. Mesarya Tiyatro Şöleni’ne katılıyor. Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Satirigo Tiyatrosu işbirliğinde sahnelenen “Kayıp” oyunu Türkçe üst yazıyla Yunanca sahnelenecek.

Oyunda, Kıbrıslırum oyuncular Yiorgos Mouaimis, Christina Christofia, Antony Papamichail, Diomidis Koufteros ve Lefkoşa Belediye Tiyatrosu oyuncularından İzel Seylani rol alıyor.

 “Kayıp” oyunu, kaynağını geçmişten alan ve yinelenen bir savaş travmasının etrafında, savaş sonrası “durumu” ele alıyor. Adanın ortak geçmişi ve ortak acısından hareket ediyor. Savaş sonrası neslin neyi kaybettiği sorusunun yanıtı peşinde bir sorgulama, savaşın ardından geçmiş, gelecek ve bugünle içten bir yüzleşme çabası niteliğini taşıyor. 

Oyun, 11 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de Beyarmudu Güney Mesarya Sosyal Tesisleri’nde sahnelenecektir. Ayrıntılı bilgi ve bilet rezervasyon için; 0542 869 09 90 numaralı telefonun aranabileceği kaydedildi. 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1878 defa okunmuştur
Etiketler : ,