1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. 'Kayıp araç' yavaş yavaş toprak altından çıkıyor
Kayıp araç yavaş yavaş toprak altından çıkıyor

'Kayıp araç' yavaş yavaş toprak altından çıkıyor

1963 yılında kaybolan ve bir daha izlerine rastlanılmayan Kıbrıslı Türk Şevket Kadir ve İbrahim Nidai'nin içinde olduklarına inanılan aracın, Karaoğlanoğlu'nda gömülü olduğu yerden çıkarılması için yürütülen çalışmalarda ilerleme kaydedildi.

A+A-

YENİDÜZEN (Özel)

1963 yılında kaybolan ve bir daha izlerine rastlanılmayan Kıbrıslı Türk Şevket Kadir ve İbrahim Nidai'nin içinde olduklarına inanılan aracın,  Karaoğlanoğlu'nda gömülü olduğu yerden çıkarılması için yürütülen çalışmalarda ilerleme kaydedildi.
Kayıp Şahıslar Komitesi'nin bölgede sürdürdüğü çalışmalarda aracın belirli kısmının açığa çıktığı görülürken Kayıp Şahıslar Komitesi Kıbrıslı Türk Üye Yardımcısı Murat Soysal, Kıbrıslı Türkler Şevket Kadir ve İbrahim Nidai'nin araç içinde olduklarını söyledi.
YENİDÜZEN'e bilgi veren Kayıp Şahıslar Komitesi Kıbrıslı Türk Üye Yardımcısı Murat Soysal, aracın içinde kayıp Kıbrıslı Türkler Şevket Kadir ve İbrahim Nidai'nin olduğu yönünde görgü tanıklarının kesin bilgi verdiğini söyledi.

1963’den bu yana kayıp…
1963 yılında kaybolan ve bir daha izlerine rastlanılmayan Kıbrıslı Türk Şevket Kadir ve İbrahim Nidai'nin içinde olduklarına inanılan bir araç Karaoğlanoğlu'nda gömülü vaziyette bulunmuştu.

Bu haber toplam 3011 defa okunmuştur