1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaybeden yandı
Kaybeden yandı

Kaybeden yandı

K-Pet Süper Lig’de 21.hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 21. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Çekişmeli karşılaşmaların oynanacağı haftada lider Yenicami, kendi evinde ligde form grafiği gittikçe düşen Gençler Birliği karşısında galibiyet arayacak. Liderin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ise Bostancı Bağcıl deplasmanında 3 puan peşinde olacak.

Ligde bugün; Doğan Türk Birliği – Yeniboğaziçi, Cihangir – Lapta, Bostancı Bağcıl – Küçük Kaymaklı, Çetinkaya - Mormenekşe karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Lefke – Mağusa Türk Gücü, Serdarlı – Gönyeli ve Yenicami – Gençler Birliği takımları karşı karşıya gelecek.

Kazanan nefes alacak: Doğan TB-Y.Boğaziçi
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Doğan Türk Birliği ile Yeniboğaziçi takımları karşı karşıya gelecek. Ligde Doğan Türk Birliği geçen hafta Gençler Birliği deplasmanında galip ayrılırken, Yeniboğaziçi takımı da kendi evinde bu sezon ilk kez Lefke karşısında sahadan mağlup ayrıldı. Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanacak maçı Mehmet Sezener yönetecek.

Çantada keklik: Cihangir-Lapta
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Cihangir ile Lapta karşı karşıya gelecek. Ligde lider Yenicami’yi geçen hafta hezimete uğratan Cihangir takımı galibiyet peşinde olacak. Lapta takımı geçen hafta Gönyeli’ye yenilerek ligin dibine demir attı. Cihangir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Osman Küçük düdük çalacak.

Hedefler farklı: B.Bağcıl-K.Kaymaklı
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak zorlu karşılaşmada Bostancı Bağcıl ile Küçük Kaymaklı takımları karşı karşıya gelecek. Ligde Bostancı Bağcıl geçtiğimiz hafta Mağusa Türk Gücü’ne yenilirken, Kaymaklı takımı da Çetinkaya’yı mağlup ederek zirvedeki puan farkını düşürdü. Yakup Özorun Stadı’ndaki maçın hakemi Fehim Dayı olacak.

Maksimum puan: Çetinkaya-Mormenekşe
Ligde bugün oynanacak kritik maçta Çetinkaya ile Mormenekşe takımları karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Kaymaklı’ya yenilerek yara alan ve play-out dışı şansını düşüren Çetinkaya galibiyet arayacak. Mormenekşe takımı da geçtiğimiz hafta Serdarlı’yı mağlup etmişti. Atatürk Stadı’ndaki maçın hakemi Mehmet Malek olacak.

Yara sarmak istiyorlar: Yenicami-G.Birliği
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak maçta lider Yenicami ile Gençler Birliği karşılaşacak. Yenicami takımı geçtiğimiz hafta Cihangir karşısında hezimete uğrarken, Gençler Birliği kendi evinde Doğan Türk Birliği’ne boyun eğerek düşüşünü sürdürdü. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan zorlu karşılaşmayı Savaş Tilki yönetecek.


Çıkış maçı: Serdarlı-Gönyeli
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Serdarlı ile Gönyeli karşılaşacak. Geçen hafta Mormenekşe’ye yenilen Serdarlı takımı düşüşünü sürdürmeye devam ederken, ligde en yakın rakibi Lapta’yı mağlup eden Gönyeli ilk galibiyetini aldı ve rakibinin üzerine çıkmayı başarmıştı. 14 Ağustos Stadı’ndaki maçta Hakan Muhratoğlu düdük çalacak.

Kritik maç: Lefke-Mağusa TG
Ligde yarın oynanacak zorlu karşılaşmada Lefke ile Mağusa Türk Gücü karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Yeniboğaziçi’ne evinde ilk yenilgisini tattıran Lefke takımı bu maçta galibiyet peşinde. Mağusa Türk Gücü ise bu maçı da kazanıp çıkışını sürdürme ve yukarıya tırmanma niyetinde. 16 Ağustos Stadı’ndaki karşılaşmanın hakemi Serkan Şimşek.

Bu haber toplam 1068 defa okunmuştur