1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kayalp’tan Tuver’e destek sözü: Yanınızda olacağız!
Kayalp’tan Tuver’e destek sözü: Yanınızda olacağız!

Kayalp’tan Tuver’e destek sözü: Yanınızda olacağız!

CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver ve meclis üyesi adayları halkla buluştu. B

A+A-


CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver ve meclis üyesi adayları halkla buluştu. Beyarmudu’nda düzenlenen etkinliğe CTP-BG Mağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, Gazimağusa Belediye Başkanı ve CTP-BG Gazimağusa Belediye Başkan adayı Oktay Kayalp katıldı. Güvercinlik halkının etkinliğe göstermiş olduğu yoğun ilgi ise dikkatlerden kaçmadı.

ŞAHALİ: HALKIN YÜZDE 65’İNE HİZMET VERİYORUZ!

CTP-BG Mağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali, yerel yönetimlerin hayatın her alanına etki ettiğini ve 24 saat hizmet vermesi gerektiğini belirtti. CTP-BG olarak temel hedeflerinin gerek yerel gerekse genel hizmetlerde halkın mutluluğunu artırmak olduğunu ifade eden Şahali, Kıbrıs Türkünün çalışkan ve cefakar olduğunu ve her şeyin en iyisini hak ettiğini söyledi. CTP-BG dokuz belediyeyi yönetmektedir, dokuz belediyeye ait nüfusun yüzde 65 olduğunu dile getiren Şahali, CTP-BG’nin yerel yönetimlerde bir marka olduğunu kaydetti.

KAYALP: BEYARMUDU’NA YARDIM EDECEĞİZ

Gazimağusa Belediye Başkanı ve CTP-BG Gazimağusa Başkan adayı Oktay Kayalp, CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver’e destek istediklerini ve 29 Haziran tarihinden sonra Sadık Tuver belediye başkanı seçildiği andan itibaren Gazimağusa Belediyesi olarak yardıma koşacaklarını, güçlerini birleştirerek Beyarmudu sınırları içerisinde yaşayan bireylere hak ettikleri hizmeti sunmak için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi. 

TUVER: REFERANSIMIZ CTP-BG’Lİ BELEDİYELER

CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver yapmış olduğu konuşmada; Güvercinlik halkının göstermiş olduğu ilginin onur verici olduğunu, 29 Haziran günü yapılacak seçimlerde referanslarının CTP-BG’li belediyeler olduğunu söyledi. Belediyeciliğin nasıl yapıldığına değinen Tuver, yerinden yönetim ilkelerine bağlı kalacaklarını ve her bireye partizanlık yapmadan eşit hizmet taşıyacaklarını belirtti. CTP-BG’nin yerel yönetimlerde taviz vermediği ilkeleri olduğunu kaydeden Tuver, bütçe disiplinine sadık kalınarak ve mali gelir-giderin bir birini karşıladığı bir yapı kuracaklarını ifade etti. Personelini hak ettiği yere taşıyacağının altını çizen Tuver, projelerini bölge halkı ile birlikte ihtiyaçlar doğrultusunda üretilerek hareket edileceğini vurguladı.

Bu haber toplam 1822 defa okunmuştur