1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kayalp ve ekibine güçlü destek!
Kayalp ve ekibine güçlü destek!

Kayalp ve ekibine güçlü destek!

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Mağusa İlçesi, Sakarya mahallesine bağlı Sosyal Konutlar bölgesinde bildiri dağıtımı yaptı.

A+A-


Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Mağusa İlçesi, Sakarya mahallesine bağlı Sosyal Konutlar bölgesinde bildiri dağıtımı yaptı. Gerçekleştirilen etkinliğe Mağusa Belediye Başkanı ve CTP-BG Mağusa Başkan adayı Oktay Kayalp, belediye meclis üyesi adayları, CTP-BG Mağusa milletvekili ve İlçe Başkanı Erkut Şahali, Mağusa milletvekili Asım Akansoy, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay katıldı.
Kalabalık bir kitle ile bildiri dağıtımı etkinliği yapan CTP-BG heyetine, bölge sakinleri tarafından yoğun ilgi gösterildi. CTP-BG heyetinden başta Mağusa Belediye Başkanı ve CTP-BG Mağusa Belediye Başkan adayı Oktay Kayalp olmak üzere diğer siyasiler ve katılımcılar bölge halkı ile güncel konular üzerinde sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu. Yapılan sohbetlerde ise Mağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp’e ve CTP-BG Mağusa Belediye meclis üyesi adaylarına bölge sakinleri tarafından tam destek sözleri gözlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 1328 defa okunmuştur