1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kayalp: Seçim, popülist anlayış ile kamu kaynaklarını verimli kullanan anlayış arasında olacak!
Kayalp: Seçim, popülist anlayış ile kamu kaynaklarını verimli kullanan anlayış arasında olacak!

Kayalp: Seçim, popülist anlayış ile kamu kaynaklarını verimli kullanan anlayış arasında olacak!

Kayalp ile belediye meclis üyesi adayları Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

A+A-

Mağusa Belediye Başkanı ve CTP-BG Mağusa Başkan adayı Oktay Kayalp ile belediye meclis üyesi adayları Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Altunay Fahri ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Belediye Başkanı Oktay Kayalp, ekibini tanıtarak projelerini anlattı. Gazimağusa kentini daha da geliştirmeye devam etmek için genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Kayalp, halkın hizmet odaklı, kamu kaynaklarını verimli kullanan tutarlı çizgilerine onay vereceğini söyledi.

CTP-BG Mağusa Belediye Başkan adayı Oktay Kayalp, Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü’nün 40’lı yıllardan beridir faaliyet gösteren köklü bir kulüp olduğunu sadece sportif değil diğer alanlarda da faydalı işler yaptığını söyledi. Diğer kulüplere olduğu gibi MTG’nin de yaşamını devam ettirmesi için katkı yaptıklarını, sivil toplum kuruluşlarının hesap verebilir ve denetlenebilir mali yapıda olmasının önemli olduğunu söyledi.

MAĞUSA LEFKOŞA’DAN KÖTÜ DURUMDAYDI

20 yıl önce Mağusa Belediyesi’ni Lefkoşa Belediyesi’nden daha kötü durumda devraldığını hatırlatan Kayalp, beledi hizmetlerin verilemediği, maaşların ödenemediği, ciddi bir güvensizliğin olduğu o dönemden belediyenin itibarını kazandığı bir döneme gelindiğini söyledi. Belediye seçiminin iki farklı anlayışın yarışacağı bir seçim olacağına dikkat çeken Kayalp, bir tarafta belediyeleri çiftlik gibi gören ve kamu kaynaklarını popülist bir anlayışla kullanan anlayışın olduğunu, diğer tarafta hizmet odaklı, popülist işler yapmayan, kaynakları verimli kullanan temiz anlayışa sahip olan kendilerinin olduğunu söyledi. Popülist siyasetin kurumu çökertmesi durumunda hem çalışanlara hem insanlara büyük zarar verme tehlikesine dikkat çeken Kayalp, popülizmin vahim sonucunu Gazimağusa halkının çok iyi bildiğini kaydetti.

ALTUNAY FAHRİ: MAĞUSA YAPILANLARI İYİ DEĞERLENDİRECEK

MTG Kulüp Başkanı Altunay Fahri de konuşmasında, gençlerin spor yapması için uğraş verdiklerini, kulüplerin amatör, sporcuların profesyonel olduğu bir ortamın olduğunu ifade ederek, bunun maddi olarak kulübü zora soktuğunu söyledi. Belediye Başkanı Oktay Kayalp’a başarı dileyen Fahri, Mağusa halkının bugüne kadar yapılanları iyi değerlendirmesi gerektiğini ve Başkan Kayalp ve ekibine görev vermesini istedi.

Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur