“Katkı koyan herkese teşekkür ederim”

“Katkı koyan herkese teşekkür ederim”

Gençler Birliği’nin kaptanı Emir Dolu sezonu değerlendirdi

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği’nin kaptanı Emir Dolu, geride kalan sezonu YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Sezon sonunda ligde kaldıkları için mutlu olduklarını belirten Emir Dolu, şampiyon olabilecek bir takımlarının bu noktaya gelmesinin ise üzücü olduğunu ifade etti. Dolu ayrıca, ligde kalmalarında herkesin emeği olduğunu hatırlatarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Dolu: “Şampiyon olunabilecek sezonda bunları yaşamak bizleri üzdü”

Gençler Birliği kaptanı Emir Dolu yaptığı değerlendirmede, çok iyi başladıkları bir sezonda özellikle devre arasında yaşadıkları olumsuzlukların ligde kalsalar bile kendilerini üzdüğünü ifade etti. Emir Dolu; “Çok iyi başladığımız ve liderliğe kadar yükseldiğimiz sezonda devre arasında yaşanan olumsuzluklar sonucu takımda bir küçülme yaşandı. 9 arkadaşımızın aramızdan ayrılmak zorunda kaldığı bu güzel başlangıçlı sezonda son haftalara kadar ligden düşmeme mücadelesi vermek çok üzücü. Ligde kaldığımıza ne kadar mutlu olsak da, şampiyon olunabilecek sezonda bunları yaşamak bizleri üzdü. İkinci devreye başlarken akıbetimizin ne olacağını bilmez halde 7-8 futbolcu kaldık. Alt yapıdan çıkan oyuncular ve yapılan transferler ile 17 futbolcu olduk. Üzerimize yüklenen yük ve sorumluluk açıkçası çok fazlaydı. Alt yapıdan çıkan oyuncular ve takıma yeni transfer olan arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde bir aile ortamı yarattık. Takımımız, çok genç ve tecrübesizdi. İyi futbol oynadığımız, galibiyetlerin gelebileceği haftalarda yaşanan şanssız sakatlıklar, cezalıların olması ve bunlar neticesinde de ardı ardına mağlubiyetler almamız bizleri karamsarlığa düşürdü. Ligin son haftalarına girildiğinde tüm takım olarak maçlarımıza çıktık ve bir bir rakiplerimizle oynadığımız maçları kazanıp Play-out Grubu’na kaldık. Bu maçlara çok avantajlı girdik ve sonuç olarak ligde kalmayı başardık” dedi.

 

“Emeği geçen herkese teşekkür ederim”

Deneyimli oyuncu, sezon adına ligde kalmalarının başarı olduğunu belirterek, bunda herkesin payı olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Emir Dolu; “Bu Takımın kaptanı olarak şunu belirtmek isterim ki Gençler Birliği ligde kaldıysa eğer sadece ikinci devre oynayan oyuncular ve takımın başında olan hocalar değil, sezon başından beri oynayan tüm futbolcuların ve hocaların emeği vardır. Bu takımın ligde kalmasında emeği geçen futbolcu arkadaşlarıma ve teknik direktörlerime takımım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.