1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kastamonu Tansel’in peşinde
Kastamonu Tansel’in peşinde

Kastamonu Tansel’in peşinde

İbrahim Çıdamlı’nın formasını giydiği Kastamonuspor Yenicamili Tansel’i kadroya katmak istiyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

Bonservisi Yenicami’de bulunan fakat geçen sezonu kiralık olarak Küçük Kaymaklı’da geçiren Tansel Ekingen Türkiye Ligi ekipleriyle temas halinde. Golcü futbolcunun önümüzdeki günlerde İbrahim Çıdamlı’nın da formasını giydiği Kastamonuspor ile görüşmek için Kastamonu’ya gideceği öğrenildi. Tansel ayrıca geçen sezon PTT 1. Ligi’ne veda eden Bucaspor’la da temas halinde.

Önümüzdeki günlerde Kastamonu’ya gidecek
İki sezon önce Adanaspor’un kapısından dönen ve TC kimliğinin geç çıkması sebebiyle transferi gerçekleşmeyen yıldız futbolcunun adı uzun süredir Türkiye Ligi’ndeki ekiplerle anılıyordu. Son iki sezonda gösterdiği performansla Süper Lig’in önemli golcüleri arasında gösterilen Tansel Ekingen’in önümüzdeki günlerde Kastamonu’ya gidip kırmızı siyahlılarla transfer görüşmesi yapacağı öğrenildi.

Çıdamlı’dan olumlu referans aldı
Şartlarda anlaşması halinde İbrahim Çıdamlı ile birlikte Kastamonuspor forması terletecek olan Tansel’i kırmızı siyahlı yöneticilerin çok istediği ve oyuncuyu renklerine bağlamak için şartları zorlayacakları öğrenildi. Çıdamlı ile de görüşen Kastamonu yetkilileri oyuncu ile ilgili kafalarındaki soru işaretlerinden kurtuldukları ve altyapısını İngiltere’de alan yıldız futbolcu ile ilgili kararın önümüzdeki günlerde verileceği öğrenildi. İbrahim Çıdamlı’dan Kastamonu ile ilgili olumlu referans alan Tansel Ekingen’in transfere sıcak baktığı ve maddi konularda anlaşması halinde kırmızı siyahlılarda forma giyebileceği konuşuluyor.

Buca için Levent Eriş bekleniyor
Kastamonuspor’un yanı sıra Türkiye Ligi’nde mücadele eden Bucaspor’la da temas halinde olan Tansel Ekingen’in bu kulüpteki teknik adam durumunu beklediği öğrenildi. Adanaspor’da olduğu dönemde Tansel’i kadroya katmak için çaba sarf eden Levent Eriş’in çalıştırdığı Bucaspor’un Tansel’i kadroya katmak istediği biliniyor.

Bu haber toplam 1522 defa okunmuştur