1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kasım’sız Lefke düşünemem”
“Kasım’sız Lefke düşünemem”

“Kasım’sız Lefke düşünemem”

Lefke’de başkan Mehmet Akaçalı, “Antrenörümüzle anlaştık, şimdi sıra futbolcularda” açıklamasını yaparken, “Diğer futbolcularımız gibi Kasım Tağman’ı da hiçbir yere bırakmayacağız” dedi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Futbolda Süper Lig’in güçlü takımlarından Lefke Türk Spor Kulübü’nün yeni başkanı Mehmet Akaçalı, geçtiğimiz gün oluşturduğu yönetim kurulunun ardından teknik direktör Bülent Aytaç ile anlaşmaya vardı. Lefke Başkanı Akaçalı yaptığı açıklamada, başarıyı özlemiş bir teknik adam olan Bülent Aytaç ile her konuda anlaştıklarının altını çizerken, önümüzdeki haftadan itibaren de futbolcular ile görüşmeye başlayacaklarını belirtti.

Akaçalı “Kasım satma düşüncemiz yok”
Lefke Başkanı Mehmet Akaçalı, geçtiğimiz pazartesi ilk toplantısını yapan yönetim kurulunda görev bölümünü de yaparken, yönetim içinde oluşturulan futbol şubesinin yarından itibaren çalışmalarına hız vermesini istediğini belirtti.

Mehmet Akaçalı, yönetim kurulunun ortak kararı doğrultusunda teknik direktör olarak takımın başına Bülent Aytaç’ı getirirken, başarı istediklerini, bunu da Bülent hoca ile yapabileceklerine inandığını söyledi.
Akaçalı, özellikle yıldız futbolcuları Kasım ile ilgili transfer dedikodularının kulaklarına geldiğini, ancak Kasım ile birlikte hiçbir Lefke futbolcunun satılık olmadığını açıkladı.

Bu haber toplam 1195 defa okunmuştur