1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kasım yuvada kaldı
Kasım yuvada kaldı

Kasım yuvada kaldı

Lefke’de yeni başkan Mehmet Akaçalı ve yönetim iç transferi tamamlarken yıldız futbolcu Kasım Tağman’la da anlaşma sağlanması camiada sevinç yarattı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in batı bölgesi ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü’nde Yıltaç Mükellef’den boşalan başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Akaçalı, kurduğu yönetimle birlikte teknik direktörleri Bülent Aytaç’ın istekleri doğrultusunda iç transferi tamamladı.
Özellikle takımın yıldız oyuncusu Kasım Tağman’ı takımda kalması için ikna eden başkan ve yönetime teşekkür eden teknik direktör Bülent Aytaç, “Kasım’ın yönetimle anlaşarak yuvada kalmasına çok mutlu oldum” dedi.

Aytaç: “Kaleci ve ön libero arayışlarımız var”
Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, takımdan işleri nedeni ile ayrılmak istediğini bildiren kaleci Mehmet Özeralp’ın yerine, bonservisi Küçük Kaymaklı’da olan Türkkan Delideniz ile konuşarak sözlü anlaşma sağladıklarını, önümüzdeki haftadan itibaren kulüplerin anlaşmak için zemin arayacaklarını söyledi. Aytaç, aynı şekilde takımdan ayrılan Arif Öztürk’ün de yerini doldurmak için arayışlarının devam ettiğini söyledi.

“Hedef zirve”
Lefke gibi bir camiada görev yapmanın zor olduğu kadar, onur duyulması gerektiğini söyleyen Bülent Aytaç, Mehmet Solkanat’la başlayan yükselişin, Toygar Davulcu ile doruğa ulaştığını ancak zirve noktasına çıkmak için ise daha çok çalışacaklarını belirtti. Bülent Aytaç, “Lefke’de başkan ve yönetimle birlikte tek hedefimiz var o da zirvedir” dedi.

Bu haber toplam 1309 defa okunmuştur