Kasım belirsizliği sürüyor

Kasım belirsizliği sürüyor

Mağusa Türk Gücü’nün renklerine bağlamak istediği Kasım Tağman’ın geleceği Lefke’nin Olağan Genel Kurul’dan sonra netlik kazanacak

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in batı temsilcilerinden Lefke’de Kasım Tağman’ın geleceği belirsizliğini koruyor. Menekşe beyazlılar, Haziran ayının ilk haftalarında yapılması planlanan Olağan Genel Kurulun ardından oluşacak yeni yönetimle birlikte Kasım’ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağını resmiyete dökecek. Mağusa Türk Gücü’nün yakından ilgilendiği, golcü oyuncunun da MTG’ye gitmeye oldukça sıcak baktığı bilinirken, Lefke’de söz konusu transfere onayın çıkıp çıkmayacağı ilerleyen zamanlarda netlik kazanacak.

 

Öner: “Aday olmayı düşünmüyorum”

Lefke’de şu anda başkanlık görevini yürüten Erkut Öner, YENİDÜZEN’e konuşarak, yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Genel Kurul tarihinin henüz belirlenmediğinin altını çizen Öner, Haziran ayının ilk haftalarında Genel Kurulu gerçekleştirmeyi düşündüklerini ifade etti. Şu ana kadar bu yönde henüz çalışmaların başlamadığını dile getiren Erkut Öner, kimsenin adaylık başvurusunda bulunmadığını da sözlerine ekledi.

 

Kasım’ın geleceğini yeni yönetim belirleyecek

Başkan Erkut Öner, Kasım’la ilgili yönelen bir soruya ise, golcü oyuncunun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda yapılacak olan Genel Kuruldan sonra oluşacak yeni yönetimin karar vereceğini söyledi. Kasım’a geçtiğimiz haftalarda Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü teklifte bulunmuş, oyuncu bu teklife sıcak bakmıştı. Kasım, MTG’ye transfer olmak istediğini sosyal medya hesabından da duyurmuştu.  

Bu haber toplam 2161 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.