1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal’ın teknik adam listesi
Kartal’ın teknik adam listesi

Kartal’ın teknik adam listesi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de bugünkü genel kurulda başkanlık için tek aday konumunda bulunan Okay Perçinci’nin ardından gözler teknik adam Turan Altay’a çevrildi

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de bugünkü genel kurulda başkanlık için tek aday konumunda bulunan Okay Perçinci’nin ardından gözler teknik adam Turan Altay’a çevrildi. Yenicami yönetiminin teknik direktör Turan Altay’la anlaşılamaması durumunda göreve geçtiğimiz sezon Cihangir’i çalıştıran Mehmet Ali Özgürgün’ü getirmesi bekleniyor.

Devecioğlu ve Emiroğlu ile temas kurulacak
Yönetim ‘B Planı’ olarak da kendi bünyesinde çalışan teknik adamlar için nabız yokluyor. Özgürgün’ün de Yenicami ile anlaşamaması durumunda 2012-2013 sezonunda takımı çalıştıran Osman Emiroğlu ve Emre Perçinci ikilisine teklif götürecek olan siyah beyazlılar bir yandan da Serdarlı teknik direktörü Sedat Devecioğlu ile temas kurma düşüncesinde. Osman Emiroğlu’nun ‘A’ takımda çalışmaya sıcak bakmadığı konuşuluyor. Siyah beyazlıları Devecioğlu için tek düşündüren konu genç teknik adamın Serdarlı ile sezon başında anlaşmış olması. Söz konusu isimlerden olumsuz bir durum çıkması halinde Yenicami diğer alternatifler için arayışlarını sürdürecek.

Altay şampiyonluk ve başarı istiyor
Her fırsatta şampiyonluk yarışı içinde olan ve başarıya endeksli takımlarda çalışma isteğini yineleyen Turan Altay’ın takımın bu sezon transfer yapmaması ve küçülmeye gitmesi durumunda görevi bırakmasına kesin gözüyle bırakılıyor.

Bu haber toplam 1378 defa okunmuştur